kralj Posted yesterday at 09:48 Posted yesterday at 09:48 3 minutes ago, Fins fleet said: Ostoja i tebe cemo da jasemo. Jebiga. Prebaciće te na sportić. 1
kud u maglu Simoviću Posted yesterday at 09:49 Posted yesterday at 09:49 Just now, Fins fleet said: Ostoja i tebe cemo da jasemo. Jebiga. odličnu analizu ostoje i njegovog delovanja u kkp ima milan bukvić u podkastu crno beli randevu Spoiler
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 09:50 Posted yesterday at 09:50 Sramotno od Zeljka da stane iza ovakvog saopstenja.. 3 1
copkillah Posted yesterday at 09:57 Posted yesterday at 09:57 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sramotno od Zeljka da stane iza ovakvog saopstenja.. Aj u 100 marke da Željko ni ne zna za ovo saopštenje. 4
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 09:59 Posted yesterday at 09:59 1 minute ago, copkillah said: Aj u 100 marke da Željko ni ne zna za ovo saopštenje. Jok. Stalno apeluje na navijace da bodre svoj tim i nikoga ne vredjaju.
copkillah Posted yesterday at 10:04 Posted yesterday at 10:04 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jok. Stalno apeluje na navijace da bodre svoj tim i nikoga ne vredjaju. Da i to radi oduvek, potpuno nevezano za bilo šta drugo. On lično jeste u fazonu košarka i samo košarka. Komšije imaju problem da to shvate, ali on jeste neko ko je protiv bilo kakvih uvreda na terenu na bilo čiji račun, Makar nama to treba da bude jasno.
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 10:13 Posted yesterday at 10:13 5 minutes ago, copkillah said: Da i to radi oduvek, potpuno nevezano za bilo šta drugo. On lično jeste u fazonu košarka i samo košarka. Komšije imaju problem da to shvate, ali on jeste neko ko je protiv bilo kakvih uvreda na terenu na bilo čiji račun, Makar nama to treba da bude jasno. Pa on samo zastupa stav kluba koji je protiv vredjanja i u tom fazonu samo kosarka i podrska timu. Samo sto se obracaju navijacima, a navijaci imaju pravo da vredjaju koga god zele i niko im to pravo ne moze oduzeti. To su suprostavljeni stavovi..
copkillah Posted yesterday at 10:16 Posted yesterday at 10:16 On zastupa svoj stav. Jeste, tamo neki Ostoja govori Željku šta da priča
DameTime Posted yesterday at 10:20 Posted yesterday at 10:20 Verovatno sam subjektivna, ali prilično sam sigurna da se Željkov poziv na navijanje bez uvreda odnosi pre svega na porodicu Čović i tome slične stvari. U ovom "saopštenju" ključne reči su vansportske aktivnosti, veoma je jasno na šta se to odnosi i da je Ostojin PR tim pisao po partijskE linijE. 2
MiddleClass Posted yesterday at 10:23 Posted yesterday at 10:23 U pravu je Kopi. Zelimir konstantno ponavlja da je samo kosarka bitna i da ne smije nista da ih omete na putu slave. Ne znam samo sta to znaci onim hiljadama ljudi na ulicama 🇷🇸 sto ovaj misli samo o kosarci dok drzava gori i sve oko njih se raspada... 1
garmonbozia Posted yesterday at 10:25 Posted yesterday at 10:25 nemojte ljudi da se raspravljate i da merimo patku oko ovoga. puši kurac ostoja. 7
copkillah Posted yesterday at 10:27 Posted yesterday at 10:27 1 minute ago, MiddleClass said: U pravu je Kopi. Zelimir konstantno ponavlja da je samo kosarka bitna i da ne smije nista da ih omete na putu slave. Ne znam samo sta to znaci onim hiljadama ljudi na ulicama 🇷🇸 sto ovaj misli samo o kosarci dok drzava gori i sve oko njih se raspada... Dao je podršku i ne meša im se ono šta oni rade, kao što niko drugi od nas* ne treba da se meša, već samo da ih podrži i da radi tek kada od nas to budu tražili. *ti ne, znamo tvoju stranu 1
jorma shparga Posted yesterday at 10:32 Posted yesterday at 10:32 Ja bi samo dodao : PUSI KURAC OSTOJA a listi grla za jahanje dodajem i onu svinju od PR-a Partizana Ivana Ivkovica ! 1
copkillah Posted yesterday at 10:42 Posted yesterday at 10:42 9 minutes ago, jorma shparga said: Ja bi samo dodao : PUSI KURAC OSTOJA a listi grla za jahanje dodajem i onu svinju od PR-a Partizana Ivana Ivkovica ! wtf 1
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 10:48 Posted yesterday at 10:48 26 minutes ago, DameTime said: Verovatno sam subjektivna, ali prilično sam sigurna da se Željkov poziv na navijanje bez uvreda odnosi pre svega na porodicu Čović i tome slične stvari. U ovom "saopštenju" ključne reči su vansportske aktivnosti, veoma je jasno na šta se to odnosi i da je Ostojin PR tim pisao po partijskE linijE. Ponovio Zeljko milion puta da se NIKO ne vredja i iskljucivo podrska timu. Potpuno je besmisleno da mi sada tumacimo na koga je on konkretno mislio kada kaze NIKO.. 1 1
Recommended Posts