Popular Post Ivo Petović Posted Tuesday at 16:08 Popular Post Posted Tuesday at 16:08 (edited) 1 hour ago, Papovac said: praja sahranjen uz hej sloveni. kakva divna osoba. duletov govor je da se smrznes. Praja - kakav car. Uvek sam ga voleo, sad ga obožavam. Sama činjenica da je porodica izabrala Vujoševića da održi govor (i pored toga što je bilo makar 15 naizgled bližih ljudi) na kreativan i i specijalan način nam kaže da je poslednja stvar koju je Praja uradio bila je da je podržao sva ova dešavanja u Srbiji trenutno. Edited Tuesday at 16:08 by Ivo Petović 16
Ivo Petović Posted Tuesday at 16:10 Posted Tuesday at 16:10 2 hours ago, uini said: sad gledam ovu listu iz nekog 2014a teksta: kontam da je validna i dalje ili vecinski makar opet napamet mi je vece iznenadjenje to sto je kecman sedmi, ocigledno je i on igrao vise od onoga sto ja zamisljam 1. Dražen Dalipagić 8.278 2. Dragan Kićanović 6.520 3. Miodrag Marić 4.688 4. Miroslav Berić 4.507 5. Radovan Radović 4.188 6. Miloš Bojović 4.086 7. Dušan Kecman 3.897 8. Goran Grbović 3.889 9. Predrag Drobnjak 3.775 10. Haris Brkić 3.740 Mislim da je bezbedno reći da će Praja biti najbolji strelac KK Partizan dok je sveta. 5 1
April Posted Tuesday at 17:02 Posted Tuesday at 17:02 Miloš Bojović šesti na večnoj listi?! Ja ga se samo sećam kao Slobinog poslanika. Bop doduše malo finiji od ostalih apartčika, ali smo ga ipak jednako hejtovali 1
Fins fleet Posted Tuesday at 19:16 Posted Tuesday at 19:16 5 hours ago, uini said: sad gledam ovu listu iz nekog 2014a teksta: kontam da je validna i dalje ili vecinski makar opet napamet mi je vece iznenadjenje to sto je kecman sedmi, ocigledno je i on igrao vise od onoga sto ja zamisljam 1. Dražen Dalipagić 8.278 2. Dragan Kićanović 6.520 3. Miodrag Marić 4.688 4. Miroslav Berić 4.507 5. Radovan Radović 4.188 6. Miloš Bojović 4.086 7. Dušan Kecman 3.897 8. Goran Grbović 3.889 9. Predrag Drobnjak 3.775 10. Haris Brkić 3.740 U Mica bas visoko. U secanju mi da je otisao rano, kad je uspeo toliko da nagruva.
Milošica Posted Tuesday at 19:19 Posted Tuesday at 19:19 3 minutes ago, Fins fleet said: U Mica bas visoko. U secanju mi da je otisao rano, kad je uspeo toliko da nagruva. Pu pu, bio sa Drobnjakom na protestima.
Fins fleet Posted Tuesday at 19:23 Posted Tuesday at 19:23 3 minutes ago, Milošica said: Pu pu, bio sa Drobnjakom na protestima. Otisao iz Partizana!
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 20:25 Posted Tuesday at 20:25 1 hour ago, Fins fleet said: U Mica bas visoko mićicatm je bio preozbiljni trpač, plus ostao je znatno više nego njegovi vršnjaci i oni koji su nasleđivali te generacije, pa stoga nije ni čudo da se skoro našao na listi praja kića mića imao je sjajnu fintu na 90° koja bukvalno nije mogla da se brani. finta šuta, ako prođe ide uz čeonu i koš, ako ne prođe digne pripali i poceoa mrežicu 3
Popular Post DameTime Posted 20 hours ago Popular Post Posted 20 hours ago Kakav blam od PR saopštenja, preCednik je ovo lično sastavio za Ostoju. Quote Poštovani članu crno-bele porodice, Da, baš ti koji čitaš ovo pismo i koji ćeš u petak biti u Beogradskoj areni! Obraćam ti se, iako sam uveren da ono što ćeš pročitati, već dobro znaš. Pred nama je novi Derbi, važan Derbi, evroligaškli! Nema potrebe da te podsećam na značaj ove utakmice i šta sve ona sa sobom donosi. Uveren sam i da znaš koliko svaki protivnik zazire od tvoje pesme i podrške. Uveren sam da si svestan koliko ona znači i kad nam ne ide! Ako sve ovo znam, možda se pitaš zbog čega ti onda pišem? Obraćam ti se sa molbom da u petak, više nego ikada budemo jedinstveni! Od tebe tražim da budemo kao jedan i da se zajedno borimo za pobedu! Nemoj dozvoliti da bilo kakve vansportske stvari utiču na tebe! Ne daj da ti bilo šta skloni misao od dešavanja na terenu i podrške za crno-beli tim u svakom trenutku utakmice! Treba li da naglasim koliko je onih koji bi voleli da se energija usmerena ka našem timu raspe na druge stvari? Da se na taj način otupi naša oštrica i da iz toga profitiraju? U petak pokaži da si pametniji od toga! Pokaži odgovornost, pokaži posvećenost koju si mi pokazivao sve ove godine! U oktobru slavimo moj 80. rođendan! Dovoljno smo toga prošli da znamo kad je trenutak da se sve sem borbe na terenu zaboravi! Taj trenutak je došao! Zato ćemo u petak ići zajedno kako samo mi znamo! Bez vređanja, bez stvari kojima nije mesto u dvorani! Uvek za čast i pobedu! Vidimo se! Tvoj KK Partizan 1 1 8 1
SNARC Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sisica autolimarska.. Pomesao ljude i neke apoliticne vulvice. Verovatno mucenik juri opravdanje na vreme, jebem ga u zvalu naprednjacku.
copkillah Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nešto mi govori da će jako da se iznenadi u petak. 7
Recommended Posts