hooyadahoo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovaj Lakić, ne samo što je ogroman, nego i ima mnogo lepe sise 4
Nikodije Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Milošica said: Pa verovatno su takvi među njima u hali, baš zbog toga što su loši. Nema potrebe za otrovom. Nema otrova uopšte, samo kažem ovo što si i sam napisao. Svi koji su došli u halu došli su zbog Partizana.
Milošica Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 3 minutes ago, Nikodije said: Nema otrova uopšte, samo kažem ovo što si i sam napisao. Svi koji su došli u halu došli su zbog Partizana. Nije se odnosilo na tebe. Edited 23 hours ago by Milošica 1 1
Lord Stef Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako legnu ovakve utakmice, ubedljiva pobeda bez nervoze, odmorio si sve nosioce, veliku minutazu dobili rezervisti a da rezultat ne trpi, milina
kud u maglu Simoviću Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago moram ovde pa prospem hejt prema areni i čovićevom savezu, mere patku preko mrtvog praje 3
Kreator Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dajte link. Ubili su sport tunu ... nema više linkova
kud u maglu Simoviću Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 7 minutes ago, Kreator said: Dajte link. Ubili su sport tunu ... nema više linkova 62:93 gotovo je đorđije e ipak je 59:93 nisu priznali trojku na kraju Edited 23 hours ago by kud u maglu Simoviću 1
hooyadahoo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ladno aplauz na kraju, svaka čast. Bio je i Majku kad je izlazio 2
hooyadahoo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: moram ovde pa prospem hejt prema areni i čovićevom savezu, mere patku preko mrtvog praje Šta se desilo?
kud u maglu Simoviću Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, hooyadahoo said: Šta se desilo? na mrežama su u oproštaju od praje stavili sliku u zvezdinom dresu(arena), a čovićvci iz saveza su napravili klip od fotki iz reprezentacije i zvezde evo napasu mi se muda obojica koji su ih pravili 8
hooyadahoo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: na mrežama su u oproštaju od praje stavili sliku u zvezdinom dresu(arena), a čovićvci iz saveza su napravili klip od fotki iz reprezentacije i zvezde evo napasu mi se muda obojica koji su ih pravili 😂 Neverovatno. Ustvari i nije, mislim šta se čudis 2 1
Popular Post Milošica Posted 23 hours ago Popular Post Posted 23 hours ago (edited) Ipak za ovo treba reći alal vera. Edited 23 hours ago by Milošica 6 5
Jimmy Kowalski Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 minutes ago, Milošica said: Ipak za ovo treba reći alal vera. Jos i Morriconeova muzika. Uh najezio sam se.. 1
Recommended Posts