January 26Jan 26 1 minute ago, Milošica said: Pa verovatno su takvi među njima u hali, baš zbog toga što su loši. Nema potrebe za otrovom. Nema otrova uopšte, samo kažem ovo što si i sam napisao. Svi koji su došli u halu došli su zbog Partizana.
January 26Jan 26 3 minutes ago, Nikodije said: Nema otrova uopšte, samo kažem ovo što si i sam napisao. Svi koji su došli u halu došli su zbog Partizana. Nije se odnosilo na tebe. Edited January 26Jan 26 by Milošica
January 26Jan 26 Kako legnu ovakve utakmice, ubedljiva pobeda bez nervoze, odmorio si sve nosioce, veliku minutazu dobili rezervisti a da rezultat ne trpi, milina
January 26Jan 26 moram ovde pa prospem hejt prema areni i čovićevom savezu, mere patku preko mrtvog praje
January 26Jan 26 7 minutes ago, Kreator said: Dajte link. Ubili su sport tunu ... nema više linkova 62:93 gotovo je đorđije e ipak je 59:93 nisu priznali trojku na kraju Edited January 26Jan 26 by kud u maglu Simoviću
January 26Jan 26 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: moram ovde pa prospem hejt prema areni i čovićevom savezu, mere patku preko mrtvog praje Šta se desilo?
January 26Jan 26 Just now, hooyadahoo said: Šta se desilo? na mrežama su u oproštaju od praje stavili sliku u zvezdinom dresu(arena), a čovićvci iz saveza su napravili klip od fotki iz reprezentacije i zvezde evo napasu mi se muda obojica koji su ih pravili
January 26Jan 26 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: na mrežama su u oproštaju od praje stavili sliku u zvezdinom dresu(arena), a čovićvci iz saveza su napravili klip od fotki iz reprezentacije i zvezde evo napasu mi se muda obojica koji su ih pravili 😂 Neverovatno. Ustvari i nije, mislim šta se čudis
January 26Jan 26 20 minutes ago, Milošica said: Ipak za ovo treba reći alal vera. Jos i Morriconeova muzika. Uh najezio sam se..