kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 09:42 Posted Saturday at 09:42 otišao je jedan od najvećih večna ti slava prajo 9
Filozof manijak Posted Saturday at 09:49 Posted Saturday at 09:49 Auh bre, kakva vest. Večna slava za velikana 2
vracharac Posted Saturday at 10:32 Posted Saturday at 10:32 Ode jedan od najboljih svih vremena Drazen Dalipagic 1
cedo Posted Saturday at 10:40 Posted Saturday at 10:40 laka ti zemlja majstore bio sam mali i uz tebe i kicu zavoleo ovaj klub
freakns Posted Saturday at 10:52 Posted Saturday at 10:52 jedan od najvecih jugoslovenskih kosarkasa... pocivaj u miru legendo
goofs Posted Saturday at 11:00 Posted Saturday at 11:00 au bre kakva vest za forumaško jutro :( veliki igrač i čovek, neka počiva u miru
Nikodije Posted Saturday at 11:16 Posted Saturday at 11:16 Počivao u miru. Često idem u yubc nekim poslom, u poštu, na ručak ili kod prijatelja, pa sam često sedeo u njegovom kafiću i bili smo na "dobar dan". Fin čovek, skroman, stara škola. 4 1
Ivo Petović Posted Saturday at 11:30 Posted Saturday at 11:30 Mnogo me ovo rastužilo. Kakva igračina je bio, ispred svog vremena. Počivaj u miru Prajo :( 4 1
hooyadahoo Posted Saturday at 11:42 Posted Saturday at 11:42 Imao je lud odraz iz mesta, valjda u to vreme najveći u Evropi. I o tablu samo, rokaj, bum bum bum. Rip Prajo. 3
zorglub Posted Saturday at 16:53 Posted Saturday at 16:53 *Moka, Kića, Praja RIP legendo... Nisam znao da je bolestan, mislio sam da će onako vitak a jak živeti sto godina.
Pantelija jr Posted Saturday at 17:48 Posted Saturday at 17:48 ista stvar, šokirao se jutros kad sam pročitao PUM, veliki Prajo
Recommended Posts