Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

pisao sam copiju :D 

Bitno da ti nisam na IL :fantom:

• Wub 1
Posted
15 hours ago, Kreator said:

@Midžeta ubaci ovo u PPP kolekciju gifova. Ili @bags , ko god da je zadužen! 

Moram priznati da sam bas bio pozitivno iznenadjen kada sam ovo video jer se na TV-u nikada ne vidi da se Zeljko ovoliko raduje. Uglavnom vidimo samo kada se dere na igrace a na konferencijama za stampu se jedva nasmesi.

Za one koje idu redovno u salu - da li on stalno ovako reaguje na dobre poteze na utakmicama ili je sinoc bio izuzetak?

U svakom slucaju, sjajno je sto se vidi koliko mu je stalo!

• Hvala 1
Posted
Just now, IgaBiva said:

U svakom slucaju, sjajno je sto se vidi koliko mu je stalo!

Željka možeš da voliš ili ne voliš, da se slažeš da je sujetan ili ne, ali želju za pobedom i košarkom retko ko ima kao on, pogotovo u tim godinama. Naravno, to je malo i do njegove iracionalne ljubavi prema Partizanu, ali pre svega prema košarci.

• +1 6
Posted

i ja sam načuo sličnu priču za Vanju - da je magnet doneo neprijatne vesti

Posted
9 minutes ago, copkillah said:

Trojka o tablu bi trebalo da se računa četiri poena.

trica o tablu se na respektabilnim americkim basketima 90ih morala najaviti, inace se nije racunala :mellow:

• +1 5
Posted

mora najava, to je opštepoznato 

Posted
7 minutes ago, Profesionalac said:

Nije magnet preko sveta, pa da su sad tek stigli rezultati. Zašto bi onda bio u posebnom režimu treninga? 
Bio bi kao Nilikina na terapijama...
Ja sam čuo da će biti spreman za derbi. E sad, ako Lakić bude na ovom nivou, onda ni ne treba da se žuri.

Posted
8 minutes ago, Profesionalac said:

Ja pak da bi trebalo pocetkom februara da se vrati..

• +1 1
Posted
1 minute ago, smooth.Op said:

Nije magnet preko sveta, pa da su sad tek stigli rezultati. Zašto bi onda bio u posebnom režimu treninga? 
Bio bi kao Nilikina na terapijama...
Ja sam čuo da će biti spreman za derbi. E sad, ako Lakić bude na ovom nivou, onda ni ne treba da se žuri.

nije na kraju sveta, ali isto tako nije vezan za samo za trenutak povrede. moguće je uraditi magnet za procenu oporavka

ne bih da me shvatite pogrešno, samo potvrđujem midlovu konstataciju da se priča o produžetku odsustvovanja, čuo sam isto, ali se ne određujem prema toj informaciji sa nekom sigurnošću. ulete i Jimmy, iskreno se nadam i verujem da ima bolju informaciju, svakako je lepša.

Posted
16 minutes ago, Filozof manijak said:

mora najava, to je opštepoznato 

mozda je vikao j'appelle le conseil!

• Haha 1
Posted

On je bio upitan za Asvel, što je bilo 17. decembra. Tada se spominjalo da ima neki problem sa ahilovom tetivom (pre toga se pričalo da ima problem sa skočnim zglobom).
Igrao je prvo poluvreme i izgleda da se dodatno pogoršalo stanje. Mesec dana da ne znaju šta je, vrate ga na parket i onda iznenada stiže neka loša vest. Nema šanse.

Posted
32 minutes ago, IgaBiva said:

Za one koje idu redovno u salu - da li on stalno ovako reaguje na dobre poteze na utakmicama ili je sinoc bio izuzetak?

Kao što je tim ušao u seriju pobeda, Žocimir je ušao u seriju pozitivnih reakcija :D 

Ja u to računam i onaj poziv na aplauz na kraju tekme, protiv Spartaka. 

• +1 1
Posted

ovakve reakcije se viđaju kao halejeva kometa, bacanje petaka, tapšanje po stražnjici to da, ovako nešto se mislim nije videlo do sad

• +1 5
Posted (edited)

Довољно је видети реакцију играча с клупе, Мајк & Бошњак у неверици, никад га нису видели оваквог :D

Edited by johan nagel
тупо
  • +1 3
Posted
47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovakve reakcije se viđaju kao halejeva kometa, bacanje petaka, tapšanje po stražnjici to da, ovako nešto se mislim nije videlo do sad

Tačno mu Nikodije nabio pritisak 

• Haha 2