Kreator Posted June 23 Posted June 23 1 hour ago, Midžeta said: Ide gas Ispobavam novi nick, dont mind me Čestitam! 1
Milošica Posted June 23 Posted June 23 (edited) Šta ti je Dankane brate. Na obe strane malo loženja i gasa, baš mi deluje da si lik koji razume taj vajb, čak mislim da smo se jednom na forumu i složili javno da to kapiramo. Kakvo crno sistematsko učenje. Edited June 23 by Milošica 1
Midžeta Posted June 23 Author Posted June 23 3 minutes ago, Kreator said: Čestitam! Hvala takođe Kreatore Trebace nam vremena da naviknemo, alj me kao sto mene Kowalski zeza, nego stvarno 1
Kreator Posted June 23 Posted June 23 3 minutes ago, Milošica said: čak mislim da smo se jednom na forumu i složili javno Brinem se za tebe. Trepni ako nisi otet.
Milošica Posted June 23 Posted June 23 1 minute ago, Kreator said: Brinem se za tebe. Trepni ako nisi otet. Trep trep 1
Kreator Posted June 23 Posted June 23 1 hour ago, Midžeta said: Ide gas Ispobavam novi nick, dont mind me Midžeta novi niče, Celo Žarkovo ti kliče ! 1
Dankan Ajdaho Posted June 23 Posted June 23 https://www.crvenazvezdainfo.com/vujosevic-zabranio-igracima-partizana-kontakt-sa-mnom-jer-sam-presao-u-zvezdu/ Quote Duletov sistem bio je takav, non-stop se treniralo, a sa druge strane uvek se pravila atmosfera teorije zavere, da smo svi članovi podmornice i da kad jedan pogreši svi smo mrtvi. Svaki dan ponavljanje i stvarno se u glavi stvaralo da su svi protiv tebe i kad izađeš na ulicu uvek si drugačije gledao ljude oko sebe. Quote -Bilo mi je lepo u klubu sa Kalemegdana, stekao sam prijatelje za ceo život. Imao sam mnogo drugara i u Partizanu, bili smo generacija, ali čim sam prešao u Zvezdi više sa njima nisam imao nikakav kontakt. Ne zato što nisam hteo, već zato što je to Dule tako odredio. - Ko kog da ode iz Partizana bio je ili izdajnik ili... Uvek si na taj način razmišljao. U Zvezdi je bilo drugačije, čujem se i danas sa nekolicinom bivših saigrača. Atmosfera je bila zdravija i prirodnija. 1
Dankan Ajdaho Posted June 23 Posted June 23 Ma laže čovek. Jer Boris jebeni Bakić. To je dovoljan dokaz. 1
Milošica Posted June 23 Posted June 23 (edited) Dankane, mnogo ozbiljno shvataš sve to. Al dobro, u tom žaru koji nosiš u sebi sigurno lakše ideš kroz život, kao što svako od nas ima nešto. Brat moj dobri. Edited June 23 by Milošica 1
Filozof manijak Posted June 24 Posted June 24 6 hours ago, Dankan Ajdaho said: Pa da. .... Jbt, za tebe sam mislio da si jedan od retkih normalnih i trezvenih likova s one strane plota 1 2
ZokiAsov Posted June 24 Posted June 24 Nije ovo on. Laki bi to objasnio svojiim tviterom, neko mu je hakovao nalog
kralj Posted June 24 Posted June 24 Čuj Boris jebeni Bakić. Eno i Zoran jebeni Krečković prepričava kako mu je otelo Slavišu Koprivicu. Dajte neki link Ostojinog malog da speremo oči od laži tih klošarčina, razumeš. 1
Choda Posted June 24 Posted June 24 (edited) Iz naftalina se vade bisvi igras Partizana pre 20 godina i bivsi trener Zvezde od pre 25, da nam objasne... Mozda bi trebalo da se otvori tema za bivse kosarkase ovaj topic se zove KKPFC 24/25. Edited June 24 by Choda typo 2
Azdaja Posted June 24 Posted June 24 @bags ima neka opcija da se napravi Topić sa selektiranim ljudima na njemu? Da ne može da se udje u njega ako admin nije stavio nick. Naprave se javni i privatni topici za blizance u plemenitoj košarci. Pa da može da se diše. Hvala! 4
Recommended Posts