Kreator Posted Wednesday at 21:22 Posted Wednesday at 21:22 Bravo momci! Ufffff ovo je bilo baš teško! Bolji međusobni skor imamo i sa njima. Bravo! Bravo! Bravo! 1
Midžeta Posted Wednesday at 21:23 Author Posted Wednesday at 21:23 Nisam mogla da gledam, ali pratila sam rezultat, bravo mi 1 1
*edited by mod Posted Wednesday at 21:23 Posted Wednesday at 21:23 Just now, Lord Stef said: Poku i Lakic alal vera Vala i Bonga u 1/2 i Ife u 3/4 bukvalno su nas održali. Sa 6 protivnika smo igrali obe utakmice, sa 5 imamo bolji međusobni skor. 2
Kreator Posted Wednesday at 21:25 Posted Wednesday at 21:25 1 minute ago, Midžeta said: Nisam mogla da gledam, ali pratila sam rezultat, bravo mi Jesi strpala nekog u ćorku? Zato nisi mogla da gledaš?
garmonbozia Posted Wednesday at 21:27 Posted Wednesday at 21:27 Koliko mi drago za malog Arijana. Pravi stav, bacanje za loptu, šutira kad je sam, ložana. On nije prišao ozbiljnom klubu u ABA ligi, a kamoli na evroligaškom nivou. Poku je porobio u odbrani na kraju, za nagradu dve jebene bugarke, prebildovao 5 1 1
Kreator Posted Wednesday at 21:28 Posted Wednesday at 21:28 Karlik nahvalio Lakića. Bravo Karliče! 1 1
Kreator Posted Wednesday at 21:30 Posted Wednesday at 21:30 (edited) 2 minutes ago, garmonbozia said: Karlik baš pohvalio Lakića 🫶 Mene je malo podsetio Lakić na Vesu Petrovića. Ne konstitucijom nego srčanošću, bacanjem po loptu, hrabrošću. Bravo Laki !!! Velika pohvala za igru i zalaganje! Edited Wednesday at 21:31 by Kreator 5
Valk Posted Wednesday at 21:31 Posted Wednesday at 21:31 1 minute ago, garmonbozia said: Koliko mi drago za malog Arijana. Pravi stav, bacanje za loptu, šutira kad je sam, ložana. On nije prišao ozbiljnom klubu u ABA ligi, a kamoli na evroligaškom nivou. E sad, nemoj da se vređamo. Čestitke tebi i drugim friendly komšijama. 2 2 4
Lord Stef Posted Wednesday at 21:32 Posted Wednesday at 21:32 Da ne bude da ga kudimo samo, i Rambo isporucio za 15ak minuta, nadomestio slabiju partiju Tajrika 3
Recommended Posts