Kreator Posted January 16 Posted January 16 Tajrik.... Kakva ložana! Bravo za presečenu loptu i zakucavanje! 1
DameTime Posted January 16 Posted January 16 Žocimir objašnjava Rambu da ne šutira samo trojke, nego i da malo dodaje, a meni je samo u glavi pas d bol uan tajm... 4
DameTime Posted January 16 Posted January 16 Jbn Bolmaro, zveknite ga po prstima da zabridi. Šta ga gledate koj kurac, što bi reko Kari.
Kreator Posted January 16 Posted January 16 Jbem ja malo mater sudijama. Izmišljaju faul nad bolmarom, nama nijedan pod košem na ulazima a bilo je makar tri. 1
Kreator Posted January 16 Posted January 16 (edited) Ma jebo ovu utakmicu ako će sudije lopovčine da odlučuju. mrššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš Nijedan faul nad Dejvisom nisu svirali a bilo je makar tri Edited January 16 by Kreator
Plissken Posted January 16 Posted January 16 Tacno sam znao da ce bas protiv nas ovo argentisko drvo da odigra utakmicu sezone. 1
Kreator Posted January 16 Posted January 16 Znači sad svirate faul tek kada odvale Karlika. lopovčine jedne 1
garmonbozia Posted January 16 Posted January 16 Lol, ubijaju njihovi bekovi Karlika i ostale, a sad Braunu sude ovaj smešan kontakt. 2
DameTime Posted January 16 Posted January 16 Odličan presing Sterlinga na prenosu, sudije su komeNdija. 2
Recommended Posts