Kreator Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tajrik.... Kakva ložana! Bravo za presečenu loptu i zakucavanje! 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Žocimir objašnjava Rambu da ne šutira samo trojke, nego i da malo dodaje, a meni je samo u glavi pas d bol uan tajm... 4
J-♣ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bem ti Lotemozera, a Ledeju ništa na drugoj strani terena. 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbn Bolmaro, zveknite ga po prstima da zabridi. Šta ga gledate koj kurac, što bi reko Kari.
Kreator Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbem ja malo mater sudijama. Izmišljaju faul nad bolmarom, nama nijedan pod košem na ulazima a bilo je makar tri.
Kreator Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ma jebo ovu utakmicu ako će sudije lopovčine da odlučuju. mrššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš Nijedan faul nad Dejvisom nisu svirali a bilo je makar tri Edited 3 hours ago by Kreator
Plissken Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tacno sam znao da ce bas protiv nas ovo argentisko drvo da odigra utakmicu sezone.
Kreator Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znači sad svirate faul tek kada odvale Karlika. lopovčine jedne 1
garmonbozia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lol, ubijaju njihovi bekovi Karlika i ostale, a sad Braunu sude ovaj smešan kontakt. 2
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odličan presing Sterlinga na prenosu, sudije su komeNdija. 2
Recommended Posts