Midžeta Posted January 14 Author Posted January 14 2 minutes ago, Choda said: Dejvisu istekao lucky potion, vratio se na staro Panoramixe vrati se 1
napadaj Posted January 14 Posted January 14 (edited) 15 minutes ago, napadaj said: El ovo sa Catacumbas de la Basura? Ladno jeste @arheolog1981hahhajaha https://www.facebook.com/share/19fr7wtPfj/ Vrlo je moguće da sam ja napravio taj mim pre nekoliko godina Edited January 14 by napadaj 1 1
J-♣ Posted January 14 Posted January 14 Ključ pobede je bio Maledon što mu nije bilo dozvoljeno da se raspuca, već je teran bio na slobodna. I odlučna odbrana nad Dekoloom, nateran bio na priličan broj izgubljenih lopti. 4
Popular Post Midžeta Posted January 14 Author Popular Post Posted January 14 Vucicu pederu ahahhahaahahahahahahah Across the Europe, across the globe 8 3
Choda Posted January 14 Posted January 14 Hvala Asvelu sto nam daje priliku da razigravamo prvu petorku za kup.
Kreator Posted January 14 Posted January 14 (edited) Kopriva, Laki suvlaki, Nakić, Poku i Majk na terenu već par minuta. Divota! Kraj1 62 - 93. Plus 31 na kraju. Bravo momci! Plus su odmoreni glavni igrači. Edited January 14 by Kreator 1
garmonbozia Posted January 14 Posted January 14 (edited) 1 hour ago, garmonbozia said: Preživesmo Brendana u prvom poluvremenu, u drugom nećemo. To Brendone, scatuj me Edited January 14 by garmonbozia 6
Lord Stef Posted January 14 Posted January 14 Ovo je.. jebem li ga. Utakmica gde sam ocekivao poraz a potajno se nadao da mozemo nekako da pobedimo... 2
Recommended Posts