Vasilij Zajcev Posted June 23 Posted June 23 3 minutes ago, kralj said: Smisliće služba nešto kreativnije. Imam oks noge, i oko ume da mi ode na izlet kad pijem lozu. Ćoks! 1 4 1
Milošica Posted June 23 Posted June 23 9 minutes ago, kralj said: Smisliće služba nešto kreativnije. Imam oks noge, i oko ume da mi ode na izlet kad pijem lozu. Hvala na informacijama. Pitaću dedu za savet.
Jimmy Kowalski Posted June 23 Posted June 23 Ju, pogresio sam topik. A mozda i nisam Spoiler Yup, kazu da je zavrsen..
goofs Posted June 23 Posted June 23 Meh, nisam oduševljen. Ovo onda znači da Portikla definitivno ne ostaje. Dobru odbranu ćemo da cepamo, ali da ga jbeš ko će davati koševe.
ZokiAsov Posted June 23 Posted June 23 2 minutes ago, goofs said: Meh, nisam oduševljen. Ovo onda znači da Portikla definitivno ne ostaje. Dobru odbranu ćemo da cepamo, ali da ga jbeš ko će davati koševe. Djusa muz suter. Prodisace sad kad je panter bivsi 2 1 2
copkillah Posted June 23 Posted June 23 2 minutes ago, ZokiAsov said: Djusa muz suter. Prodisace sad kad je panter bivsi 5/5 će da šutira trojke u finalu F4 2
Ted Posted June 23 Posted June 23 (edited) 6 minutes ago, goofs said: Meh, nisam oduševljen. Ovo onda znači da Portikla definitivno ne ostaje. Dobru odbranu ćemo da cepamo, ali da ga jbeš ko će davati koševe. dobra odbrana, kontra, brza tranzicija, polaganje ili kucanje.....to valjda može ako uspemo da okupimo grupu košarkaša od kojih ni jedan ne ime da postigne koš......onda smo prešli igricu biće ko Limož, jel beše sa Božom Maljkovićem, prosečan rezultat 55-54 Edited June 23 by Ted
Shaq Posted June 23 Posted June 23 12 minutes ago, ZokiAsov said: Djusa muz suter. Prodisace sad kad je panter bivsi mozda u kampu, ne ostaje u kkp..
lord_s Posted June 23 Posted June 23 Bonga mi je bas meh Mislim da je pod must (jos) jedan bek koji ima visoke procente plus ce i cetvorka morati da prangija za 3 jer Fredi, Nili i Bongi bas i nisu definicija pouzdanih sutera van linije trice
ZokiAsov Posted June 23 Posted June 23 Bonga je 99? Verovatno mu je krstenicu radio isti lik ko kangi 3 5
smooth.Op Posted June 23 Posted June 23 Ako se dovedu TJS i Moneke, onda daj i Rivera da iskombinujemo petorku sa čudnim frizurama.
Recommended Posts