Kreator Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko trazio TO, pisi propalo.. Ipak trojka Gabrijela za +8. Pa još jedna Gabrijelova trojka za +11. Edited 16 hours ago by Kreator
J-♣ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Vidljivo koliko fali Nikilina, srećom pa Ife igra poluvreme života. 1
*edited by mod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Midžeta said: Umorila sam se, a ni 2/4 nije gotova Bukvalno bolje da nisam gledao drugu četvrtinu iako je opet maksimalnih 11 2
*edited by mod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Midžeta said: Umorila sam se, a ni 2/4 nije gotova Bukvalno bolje da nisam gledao drugu četvrtinu iako je opet maksimalnih 11
goofs Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Izvadile nas ove dve trice, inače grdna četvrtina. Brine skraćena rotacija, od Karlika/Sterlinga/Ife dvojica moraju da su uvek na terenu 2
Fins fleet Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 30 minutes ago, Fins fleet said: Izmene su za slabice U potpisu Iffe
Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Just now, *edited by mod said: Bukvalno bolje da nisam gledao drugu četvrtinu iako je opet maksimalnih 11 Bolje, pocelo je sve da boli, bila.sam na ivici da budem kao Miki Maus u onom cuvenom gifu kad iskopa sebi oci 1
Jimmy Kowalski Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, goofs said: Izvadile nas ove dve trice, inače grdna četvrtina. Brine skraćena rotacija, od Karlika/Sterlinga/Ife dvojica moraju da su uvek na terenu Ife ili Carlik sigurno, jer nema ko drugi da organizuje..
bradilko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago braun je najbolji nas citavu sezonu. pegla odbranu, daje koseve. 2
*edited by mod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, J-♣ said: srećom pa Ife igra poluvreme života. To je bilo prošle sezone protiv nas. 1
garmonbozia Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Preživesmo Brendana u prvom poluvremenu, u drugom nećemo.
Recommended Posts