January 14Jan 14 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko trazio TO, pisi propalo.. Ipak trojka Gabrijela za +8. Pa još jedna Gabrijelova trojka za +11. Edited January 14Jan 14 by Kreator
January 14Jan 14 1 minute ago, Midžeta said: Umorila sam se, a ni 2/4 nije gotova Bukvalno bolje da nisam gledao drugu četvrtinu iako je opet maksimalnih 11
January 14Jan 14 1 minute ago, Midžeta said: Umorila sam se, a ni 2/4 nije gotova Bukvalno bolje da nisam gledao drugu četvrtinu iako je opet maksimalnih 11
January 14Jan 14 Izvadile nas ove dve trice, inače grdna četvrtina. Brine skraćena rotacija, od Karlika/Sterlinga/Ife dvojica moraju da su uvek na terenu
January 14Jan 14 Author Just now, *edited by mod said: Bukvalno bolje da nisam gledao drugu četvrtinu iako je opet maksimalnih 11 Bolje, pocelo je sve da boli, bila.sam na ivici da budem kao Miki Maus u onom cuvenom gifu kad iskopa sebi oci
January 14Jan 14 1 minute ago, goofs said: Izvadile nas ove dve trice, inače grdna četvrtina. Brine skraćena rotacija, od Karlika/Sterlinga/Ife dvojica moraju da su uvek na terenu Ife ili Carlik sigurno, jer nema ko drugi da organizuje..
January 14Jan 14 3 minutes ago, J-♣ said: srećom pa Ife igra poluvreme života. To je bilo prošle sezone protiv nas.