Midžeta Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Jel stigo Karlikara? 1 hour ago, Valk said: Ja nisam preležala varičele, kad ih odrasli dobiju može baš gadno da bude. Nisam ni ja šit 1
ubibobi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Valk said: Vakcine smo dobijali protiv malih boginja, koje su se povampirile od kako se primilo u narodu da MMR vakcina izaziva autizam. Ja nisam preležala varičele, kad ih odrasli dobiju može baš gadno da bude. Njima je sad sezona tako da je verovatno Dvejna upljuvalo neko derište jureći autogram. Deca su zlo. Mali gan 100%, poslao ga ćale kod bradatog čike po "autogram" 1 4
Kreator Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Samo da podsetim da je u prošlom kolu PAO odigrao protiv nas sa 6 igrača i otresao nas kao slinu. Tako da me ne interesuju izgovori oko povreda. Možemo valjda i mi da se skupimo i da damo 101 % od sebe. Kada smo bili kompletni gubili smo unapred u glavama dobijene utakmice kući. Igramo sada protiv Asvela u gostima. Imamo Koprivu, Lakića, Nakića. Valjda mogu neki doprinos da daju. Ako ne mogu, šta će u Partizanu? Ako izgubimo idemo na 9 - 12. Edited 16 hours ago by Kreator 2
Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Dujan, Valk i ja stari ortaci, nemamo boginje bless 1
Jimmy Kowalski Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Midžeta said: Jel stigo Karlikara? Nisam ni ja šit Sleteo pre 10 minuta. Inace, bio je problem sa vizom.. 2
*edited by mod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Za slučaj da budu boginje, ima jedan narodni metod da bolje prođu. Ustvari možda bolje ne.....
Recommended Posts