Valk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam koje je meso u pitanju Pa ako pitaš njega reći će da je pileće. Spoiler chickenpox 1
Jimmy Kowalski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa ja kapiram da je ono sto je zaraznije, a lakse (barem za decu). Znam da smo se kao klinci protiv jednih obavezno vakcinisali, a druge prelezali..
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, copkillah said: Evo sad su mi javili iz kluba, Karlik ide blabla carom do Ljubljane, tamo prelazi u drugi auto do Milana, a onda će iz Milana do Torina, pa će posle toga već nekako da se snađu. https://www.youtube.com/watch?v=2ox91P8FhmM Neka druga opcija je: Trip na vikend - Milano, ona šapće: ti amo Drip, drip Italiano Šoping Italija, pa na party do Barija Bela Natalia, skupa vina Lombardija Edited 6 hours ago by DameTime 2
Jimmy Kowalski Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Bolje nista ne pisati, nego nagadjati kao pbg sta je problem oko pasosa Carlika. On jeste dobio neki privremeni nakon sto je letos izgubio, ali je u medjuvremenu leteo za Pariz kad smo igrali sa njima. I u krajnjoj liniji leti i danas, jedino ne zajedno sa ekipom. Edited 6 hours ago by Jimmy Kowalski
Lord Stef Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ko ga jebe, Ife plej, Majk na beku, Tajrik trojka, Rambo 4 i Balsa 5, spremicemo im ubistvo. 3 1
Vasilij Zajcev Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: I u krajnjoj liniji leti i danas, jedino ne zajedno sa ekipom. U cargo delu, u transporteru za doge.
johan nagel Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ма време је за Лакића да заблиста, енигма је за скаутинг, противници ни не знају да игра за Партизан.. 1
Jimmy Kowalski Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bar ce dobiti veliku porciju. Mnogo bolje nego u ekonomskoj klasi.. 1
smooth.Op Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Er Srbija leti za Lion u 17:20. Ako imamo nekog na aerodromu da potvrdi da li se brat ukrcao.
April Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 19 minutes ago, johan nagel said: Ма време је за Лакића да заблиста, енигма је за скаутинг, противници ни не знају да игра за Партизан.. Protiv Borca leteo po terenu, plus oslobodio ruku. Lakić i Tajrik u istoj petorci su ti kao kad staviš zajedno Hatunića i Bajra Župića 2
Valk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Pa ja kapiram da je ono sto je zaraznije, a lakse (barem za decu). Znam da smo se kao klinci protiv jednih obavezno vakcinisali, a druge prelezali.. Vakcine smo dobijali protiv malih boginja, koje su se povampirile od kako se primilo u narodu da MMR vakcina izaziva autizam. Ja nisam preležala varičele, kad ih odrasli dobiju može baš gadno da bude. Njima je sad sezona tako da je verovatno Dvejna upljuvalo neko derište jureći autogram. Deca su zlo. 2 2 1
*edited by mod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 25 minutes ago, Valk said: Vakcine smo dobijali protiv malih boginja, koje su se povampirile od kako se primilo u narodu da MMR vakcina izaziva autizam. Ja nisam preležala varičele, kad ih odrasli dobiju može baš gadno da bude. Njima je sad sezona tako da je verovatno Dvejna upljuvalo neko derište jureći autogram. Deca su zlo. Istini za volju, verovatno mu je njegovo dete prenelo. Kači ga često.
arheolog1981 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Milošica said: Karlik ide vozom Beograd-Bar 1
Milošica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, *edited by mod said: Istini za volju, verovatno mu je njegovo dete prenelo. Kači ga često. Na čivilik, i vrti ga u krug
Recommended Posts