Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Trebalo bi Karlik da stigne ipak, problem sa pasošem.

• Haha 3
Posted
6 minutes ago, copkillah said:

Trebalo bi Karlik da stigne ipak, problem sa pasošem.

da, sad videh. onda rutinski dobijamo

• Vojvodo,serdare 1
Posted

To što Frenka Nilikine nije bilo u drugom poluvremenu u igri, nije bilo rezultat raspoređivanja minutaže. Mladi Francuz je povredio nogu krajem prvog poluvremena, nije mogao da nastavi. Dvoranu je napustio vidno ramljući. Stepen povrede biće jasniji po povratku ekipe u Beograd, kada će Nilikina obaviti sve neophodne preglede i snimanja.

kakav opis povrede, "povredio nogu", jel se zna nešto specifičnije, koji deo noge npr?

• Haha 4
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Kad smo kretali na put za Atinu, Duane jedini bio u sortsu napolju. Valjda utripovao kad je preziveo zlatiborsku zimu da je postao supermen. Neka mu ovo bude lekcija..

Generalno, od kad smo počeli da pravimo te spotove od ulazaka i izlazaka u/iz autobusa, igrači su krenuli žešće da se razboljvaju. To toplo-hladno je inače najgore, još se razgolite jer under armor, pa da se vide najnovije slušalice, pa ko zna koliko se tejkova radi... Ali spotovi stvarno rulaju, mislim da nikad nismo imali sezonu sa boljim off court spotovima. 

To i ona pozdravljanja, ne znam kako se zovu ona kompleksna bacanja koske, što svako sa svakim ima neku posebnu koreografiju. Na to isto mora da idu sati uvežbavanja..  

• Haha 4
Posted

Ahaha, šta se sve priča, pa ovo je sad komedija već.
Navodno Vašington ima boginje, a Karlik uopšte nije u čarteru, već će nekim drugim letom da proba da se pojavi večeras u Lionu. 
Pa jebote ahaha :hail::hail::hail:

Posted

Evo sad su mi javili iz kluba, Karlik ide blabla carom do Ljubljane, tamo prelazi u drugi auto do Milana, a onda će iz Milana do Torina, pa će posle toga već nekako da se snađu.

• Haha 6
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Evo sad su mi javili iz kluba, Karlik ide blabla carom do Ljubljane, tamo prelazi u drugi auto do Milana, a onda će iz Milana do Torina, pa će posle toga već nekako da se snađu.

Šteta što kumu Petroviću prizemljilo avione. Ovo je bila šansa da zaseni Branka Nordeusa :fantom:

Posted

Potvrdjeno za Duanove boginje.

• Tužno 2
Posted

Pakao 

Kako je krenulo, sledeća vest je da se prati stanje Dejvisa, Tajrika i Ifea jer nisu preležali boginje 

• +1 1
Posted
41 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Potvrdjeno za Duanove boginje.

Verovatno ovčije? 

Posted

Ne znam koje je meso u pitanju

:covid19:

• Haha 1