garmonbozia Posted January 12 Posted January 12 1 hour ago, Lord Stef said: Ono sto mene maaaalo raduje je sto se vide naznake starog (no pun intended) Dejvisa Bikini Očajan je, Jurceven mu je pravio decu, a onaj nemač pojma Marko Vlahović se loži kako se vratio stari Dejvis zato što je postigao neke poene. On nam je najveći problem ove sezone, a najskuplji igrač. 1 1
goofs Posted January 12 Posted January 12 Pa da, ali on ti je kao KamEnski, ako da 15p na pozitivnoj si nuli, pa nije strahota da je na terenu. Ako da 3p u bulji si.
kud u maglu Simoviću Posted January 13 Posted January 13 (edited) ima(o) temperaturu e ne razumem zašto se svi ne vankcinišu početkom sezone gripa?! Edited January 13 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted January 13 Posted January 13 6 minutes ago, Papovac said: sto sad i vasington? mada sad vidim da postoji šansa da nastupi u milanu 🤒
smooth.Op Posted January 13 Posted January 13 Ako sam ja razumeo dobro u avion za Lion neće ući Mitar, Vanja i Frenki. A ko ne krene za Lion, nema šanse ni da se pojavi u Milanu. Tako da ga ne računaju za sutra, a za Milano ako bude sposoban da trenira u sredu.
Jimmy Kowalski Posted January 13 Posted January 13 Kad smo kretali na put za Atinu, Duane jedini bio u sortsu napolju. Valjda utripovao kad je preziveo zlatiborsku zimu da je postao supermen. Neka mu ovo bude lekcija.. 7
Vasilij Zajcev Posted January 13 Posted January 13 Je l Moma Jakovljević izbacio vinjak iz samolečenja? Deluje mi da deo odgovornosti za ovakvu situaciju snosi i medicinski deo stručnog štaba.. Ne znam da li ima neka napradena statistika glede tog dela, koliko kom timu igrači provode na medicinskoj poštedi...mislim da bi tu bili ko na defanzivnom rejtingu i skoku.
Vasilij Zajcev Posted January 13 Posted January 13 E sad dodatno skratiti rotaciju, jer duplo kolo, šta može da krene po lošem!?
Recommended Posts