Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Kad naletiš na Nebojšu čabar.

Posted (edited)

Ne znam što sad Zvezdu spominjete, ne vidim da se na ovoj temi večeras pričalo o Zvezdi u negativnom kontekstu. Ili vi pričate o nečemu sa drugih topika pa ovde prebacujete? Ovo je tema KK Partizan.

Elem, kad već spominjete Zvezdu mora da se kaže da smo pobedili nažalost samo na 3 gostujuće utakmice: Zvezda, Alba i Makabi. Tu je Zvezda najjači protivnik i dan danas mi je misterija kako smo mi to dobili. Dobro, Zvezda je možda malo starija ekipa, možda smo joj loš takmac u fizici, ali oni imaju više igrača koji mogu da zamene one kojima ne ide. Ne treba zaboraviti tu ni zabrinjavajaću činjenicu da je jedino na tom meču evrokup igrač Ajzeja Majk opravdao pare za koje je plaćen. Posle se ugasio.

Ne znam šta je u pitanju, kao da su se igrači previše navikli na domaću atmosferu, pa ako ne čuju naše navijače - propast. Ne treba zaboraviti da su bili i naši navijači protiv Zvezde u gostima, zatim protiv Makabija se igralo pred skoro praznim tribinama ali bilo je i naših navijača malo, malo i njihovih, i na kraju Alba, naši navijači su u gostima bili glasniji. Znači kada nema naših navijača kao protiv Fenera u turskoj ili Pao večeras u Atini - gaće same padaju.

Izgledamo kao prava domaćica ekipa a to me nervira.

Dalje, jako brine što ipak nismo doveli normalnu četvorku (ili 4/5) već jurili onog starletana Monekea. Opet se ponavlja greška sa Mirotićem. Ajzeja Majk je promašaj, odnosno ide ka tome da bude promašaj njegovo dovođenje. dalje, od kada se vratio Ife mi opet lošije igramo. Njegovo besciljno tapkanje lopte aka Jaramaz style mi već opasno ide na živce. Na sve to Karlik počinje da pruža lošije partije, a ni Dujan nije postojao na terenu danas. Nilikina baš očajna partija, Tajrik teška prženica ako mu ne ide počinje da brljavi, siluje ...

Opet ponavljam da sam bio neizmerno srećan onom vrhunskom utakmicom u Beogradu protiv Pao ali nije posle te tekme završena sezona. Treba dalje igrati, biti kompetentan, boriti se, pogotovo u gostima.

Nadam se da će ih Željko usmeriti ka tome - da počnu da pobeđuju bitne tekme na strani.

Edited by Kreator
Posted

Tukli ste nas lagano jer Bolomboj i gomila skokova u napadu

• +1 1
Posted (edited)

Da, Bolombaj je odličan igrač i važan šraf u vašem timu. Ali skokovi u napadu ... pa eto imali smo večeras recimo nekoliko puta drugi, pa treći, pa čak i četvrti napad pa ih nismo realizovali.

Edited by Kreator
Posted

Ma nebitno skroz.

Bolomboj je igračina, ali sama potreba Plajvija da nam staje na muku(patetika zar ne) je ekstremno jadna.

Da ne pričam o "Nebojša izvinite" pojedincu iznad.

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

Koju muku? Pa 9/10 vas je znalo da ovo necete dobiti, scheduled loss jos u oktobru, niste izduvali od Krke pa da se tako zdravo sekirate 

Posted

Vrati se starim navikama, zao si ovako.

• Haha 1