Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

pa samo onaj faul nad ifeom za 3p, i na onom kucanju vašingtona

jbt dal si normalan čoveče

:gospode:

• -1 1
Posted

Jel ovo Pokusevskom ispalo rame? 

Posted

Carlik, Frank i Duane zbirno 7 poena.

Jezivo...

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Ubise nas jurtseven i bo kruz jebeni...

Posted
2 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Turcin je definitivno ozbiljan motivator, a pripremu ove tekme je poceo s onom izjavom u Beogradu posle poraza. Nan koji je tada iskljucen, veceras raznosi nase cetvorke faulovima, od prvog do poslednjeg minuta. Bez Lesora, Slukasa i Brauna ovako suvereno dobiti je stvar motivacije. Ali definitivno je Grant najvazniji igrac ovog tima.

Plus jedan na sve

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Šta je Balšom i Vanjom?

Posted
Just now, napadaj said:

Šta je Balšom i Vanjom?

Vanja ima problem sa ahilovom. 

Balša se čuva za Čačak. 

Posted

Željko presedeo pola utakmice jbt. 

Ife 34, Sterling 31 minut. Ostali na aba minutaži. 

Moramo bolje naredne dve. Prvo Asvel nekako dobiti, a onda klasika, triler u Milanu. 

Posted (edited)

Sledeće dve u gostima treba dobiti kako bi bili u igri makar za play-in. Nešto u to ne verujem da će se desiti.

A verovatan plan je bio da se kod obe ekipe iščačkaju dve pobede u gostima uz obaveznu pobedu kod kuće - a obe smo već izgubili.

Ne može se ovde planirati nešto više od 11 mesta ako ne znaš / ne umeš / se plašiš publike da dobiješ neku jaču ekipu u gostima pa makar to bio Pao kome je nedostajalo čak 4 dobra igrača. Ne znam kako se prodaje ta priča kada nema pobede u gostima. Liga je izjednačena nema lakih i teških protivnika. Ali ne može se sramno igrati u gostima ako želiš neki rezultat.

edit: sad vidim da ipak sledeću igramo protiv Asvela u Vilerbanu. Mislio sam da igramo protiv Virtusa i Milana pa tek onda Asvel.

Protiv Virtusa tek 5. februara. Ipak je gora situacija jer je Asvel trenutno bolji od Virtusa.

Za duplu pobedu u gostima sledeća dva kola dajem nekih 15-20% šansi.

Edited by Kreator
Posted

Barem gledamo Nebojšu Zorkića umesto Vlade Dragutinovića 

Lepi Nebojša iskren čovek 

• +1 1
Posted

Racunajte i da Real slavodobitno tutnji kroz Arenu 2x a i Banki vole da pobedi ovde 

Posted
6 minutes ago, Kreator said:

edit: sad vidim da ipak sledeću igramo protiv Asvela u Vilerbanu. Mislio sam da igramo protiv Virtusa i Milana pa tek onda Asvel.

Protiv Virtusa tek 5. februara. Ipak je gora situacija jer je Asvel trenutno bolji od Virtusa.

Za duplu pobedu u gostima sledeća dva kola dajem nekih 15-20% šansi.

Već vidim poraz protiv asvela tamo. U formi su a asvel je bitan evroligi tako da sam skoro pa siguran da će biti i pomoći sudija ako bude bilo potrebno.

• Tužno 1
Posted

Jel i medju nasima ima takvih zivotnih dobitnika koji se ozbiljno ushite porazom Zvezde ? 

Ozbiljno bi me porazilo ako nas ima takvih. Nemojte, jbt...sramota je. 

• +1 7
Posted
13 minutes ago, SNARC said:

Jel i medju nasima ima takvih zivotnih dobitnika koji se ozbiljno ushite porazom Zvezde ? 

Ozbiljno bi me porazilo ako nas ima takvih. Nemojte, jbt...sramota je. 

Nesrećni ljudi.

• +1 1
Posted

Kad naletite na fizikalnije ekipe čabar.

• +1 2