kud u maglu Simoviću Posted January 9 Posted January 9 pa samo onaj faul nad ifeom za 3p, i na onom kucanju vašingtona jbt dal si normalan čoveče 1
April Posted January 9 Posted January 9 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Turcin je definitivno ozbiljan motivator, a pripremu ove tekme je poceo s onom izjavom u Beogradu posle poraza. Nan koji je tada iskljucen, veceras raznosi nase cetvorke faulovima, od prvog do poslednjeg minuta. Bez Lesora, Slukasa i Brauna ovako suvereno dobiti je stvar motivacije. Ali definitivno je Grant najvazniji igrac ovog tima. Plus jedan na sve 1
smooth.Op Posted January 9 Posted January 9 Just now, napadaj said: Šta je Balšom i Vanjom? Vanja ima problem sa ahilovom. Balša se čuva za Čačak.
smooth.Op Posted January 9 Posted January 9 Željko presedeo pola utakmice jbt. Ife 34, Sterling 31 minut. Ostali na aba minutaži. Moramo bolje naredne dve. Prvo Asvel nekako dobiti, a onda klasika, triler u Milanu.
Kreator Posted January 9 Posted January 9 (edited) Sledeće dve u gostima treba dobiti kako bi bili u igri makar za play-in. Nešto u to ne verujem da će se desiti. A verovatan plan je bio da se kod obe ekipe iščačkaju dve pobede u gostima uz obaveznu pobedu kod kuće - a obe smo već izgubili. Ne može se ovde planirati nešto više od 11 mesta ako ne znaš / ne umeš / se plašiš publike da dobiješ neku jaču ekipu u gostima pa makar to bio Pao kome je nedostajalo čak 4 dobra igrača. Ne znam kako se prodaje ta priča kada nema pobede u gostima. Liga je izjednačena nema lakih i teških protivnika. Ali ne može se sramno igrati u gostima ako želiš neki rezultat. edit: sad vidim da ipak sledeću igramo protiv Asvela u Vilerbanu. Mislio sam da igramo protiv Virtusa i Milana pa tek onda Asvel. Protiv Virtusa tek 5. februara. Ipak je gora situacija jer je Asvel trenutno bolji od Virtusa. Za duplu pobedu u gostima sledeća dva kola dajem nekih 15-20% šansi. Edited January 9 by Kreator
April Posted January 9 Posted January 9 Barem gledamo Nebojšu Zorkića umesto Vlade Dragutinovića Lepi Nebojša iskren čovek 2
Ratamahatta Posted January 9 Posted January 9 Racunajte i da Real slavodobitno tutnji kroz Arenu 2x a i Banki vole da pobedi ovde
Kreator Posted January 9 Posted January 9 6 minutes ago, Kreator said: edit: sad vidim da ipak sledeću igramo protiv Asvela u Vilerbanu. Mislio sam da igramo protiv Virtusa i Milana pa tek onda Asvel. Protiv Virtusa tek 5. februara. Ipak je gora situacija jer je Asvel trenutno bolji od Virtusa. Za duplu pobedu u gostima sledeća dva kola dajem nekih 15-20% šansi. Već vidim poraz protiv asvela tamo. U formi su a asvel je bitan evroligi tako da sam skoro pa siguran da će biti i pomoći sudija ako bude bilo potrebno. 1
SNARC Posted January 9 Posted January 9 Jel i medju nasima ima takvih zivotnih dobitnika koji se ozbiljno ushite porazom Zvezde ? Ozbiljno bi me porazilo ako nas ima takvih. Nemojte, jbt...sramota je. 8
Milošica Posted January 9 Posted January 9 13 minutes ago, SNARC said: Jel i medju nasima ima takvih zivotnih dobitnika koji se ozbiljno ushite porazom Zvezde ? Ozbiljno bi me porazilo ako nas ima takvih. Nemojte, jbt...sramota je. Nesrećni ljudi. 1
Recommended Posts