Kreator Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dosta i mašimo. Imali smo dosta ofanzivnih skokova ali i dosta neiskorišćenih drugih i trećih napada.
goofs Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 šuta smo imali u jednom napadu i ćorak ne moš tako da se igra 1
SNARC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zao mi je ove Dejvisove partije..igra je kad nije bas neophodno, uzevsi sve u obzir 1
kralj Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Biće ovde borbe. Vidim poku opet 2 rampe za 9 minuta. Ovo kod Vembija nema.
Kreator Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Majk airball ... Pa kako čoveče, sam si kao duh. I evo na kraju trojka. 12 razlike kraj 3/4. Ne može ovako da se igra.
Jimmy Kowalski Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mike sam na sutu i sve promasi. Pa jebote bog..
*edited by mod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, Stela said: Taman se ucini da dolazi neki pomak, otvori se mogucnost i ne iskoristimo je. I tako deset puta.. Kako igramo čudo da je bilo -6,7 dobar deo 3/4 Pao se i ponudi ali ni u jednom trenutku nije delovalo kao da možemo da priđemo na ispod 5 poena zaostatka. 1
SNARC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nismo bas ni zasluzili jednocifrenu razliku pred pocetak poslednjeg frtalja. Dr Dzekil & Mr. Hajd ekipa
Kreator Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nema ništa od nas. Nadaš se da će kao zaigrati ali ne vredi ... Čekaćemo još dugo na neki jači skalp sa strane. Ekipa za 11 - 15 mesto, to je to. Sa mudima od pauka kada treba dobiti u gostima bitne utakmice više i ne možeš. Edited 12 hours ago by Kreator
Jimmy Kowalski Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Poklonili penale Duanu, a nije bio faul. Bas se bruka sa pokusajima da zakuca.. 1
SNARC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, copkillah said: Zaslužili smo bar -30 ovakvom igrom. Ima se vremena i za tu opciju. 1 1
smooth.Op Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Uf. Ušli su nam u kost. Glavu su nam sjebali načisto. Verovao sam stvarno da imamo šanse tamo. Oduvali su nas. Jbg. Idemo dalje. 1 1
April Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jes ih pripremio za utakmicu, jebalo kevu. Sve pijano, drogirano 3
ubibobi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Čim vidiš Željka bez rumene boje u licu, znaš koliko je sati
Recommended Posts