SNARC Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Valk said: S jedne strane od klubova se očekuje final four, ali po mogućstvu da ih do njega donesu domaći/juniori. E jbg. KKP u sezoni '97/'98 Ovo prozivanje je pocelo nakon sto su KKP neki cobani budale nazvali KK Kamerun. 1 1
Kreator Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.instagram.com/p/DEj9hN0i1ZO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7967febe-f426-4380-a899-294dec1a9a21 O Kendriče Nane dođi u Partizane. 1
uini Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Kreator said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/partizan-crvena-zvezda-veciti-evroliga/ Ajoj 6 (sest) x (puta) vise (vise).
uini Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, garmonbozia said: ubi ih sportklub kao granom partizan je ajax 90ih evrolige ja jos posadio ovo jutros na sportic, kontao da vas je sramota teksta al zamalo Edited 8 hours ago by uini 1
Valk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 21 minutes ago, SNARC said: Ovo prozivanje je pocelo nakon sto su KKP neki cobani budale nazvali KK Kamerun. Ne podržavam bedne rasističke maloumotvorine. 1 1 1 1
garmonbozia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja se malo sprdam jer je meni smešna ta priča za oba kluba i ko je tu "spasilac srpske košarke". 4 1
goofs Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Piramida Sega Štediša sam Mega Bambi za onoga ko zna šta je ovo. Milošice, ne pokušavaj, ovo je od pre tvog vremena 4
Kreator Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, uini said: 6 (sest) x (puta) vise (vise). Uvek kada dođe uini, bude Partizane izvini.
SNARC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, goofs said: Piramida Sega Štediša sam Mega Bambi za onoga ko zna šta je ovo. Milošice, ne pokušavaj, ovo je od pre tvog vremena Reci "Piramida" i "Stedisa" u istoj recenici ohrabruju.. 4
Recommended Posts