Kreator Posted Monday at 12:48 Posted Monday at 12:48 (edited) Dujan dominira u zadnjoj četvrtini. Svaka čast. A i Poku takođe. Edited Monday at 12:49 by Kreator
*edited by mod Posted Monday at 12:49 Posted Monday at 12:49 Just now, Kreator said: Dujan dominira u zadnjoj četvrtini. Svaka čast. Boga mi, Poku uneo preokret na obe strane terena. A kakav je dan i termin čak je i Frenki promašio slobodno.
Kreator Posted Monday at 12:50 Posted Monday at 12:50 Just now, *edited by mod said: Boga mi, Poku uneo preokret na obe strane terena. A kakav je dan i termin čak je i Frenki promašio slobodno. Da, ispravio sam se u istom momentu kad si me kvotovao. 1
Kreator Posted Monday at 12:55 Posted Monday at 12:55 Bezveze smo sad šutirali iz ćoška trojku kad je već Bonga bio sam pod košem. Ali dobro, valjda ćemo ovo mirno privesti kraju. 1
Kreator Posted Monday at 12:57 Posted Monday at 12:57 O ne, opet isto sranje iz auta. Da li je moguće?
arheolog1981 Posted Monday at 12:57 Posted Monday at 12:57 Ahahaha, pa nama se ne isplati uzimati tajm aut 2 1
SNARC Posted Monday at 12:57 Posted Monday at 12:57 Ove tajmaute kad je bitno, bolje da ne trazimo..Bolje da nesto izmursuju na jebiga..i sta nam Bog da. Ovako, ubi nas ovo planiranje i crtanje. 2
SNARC Posted Monday at 13:00 Posted Monday at 13:00 Kako god da se zavrsi..pesaka gajbi, jebem vas u dupe nesposobno. Ili cekajte Sapicev bus dole kod Pancevca..kreteni.
Kreator Posted Monday at 13:00 Posted Monday at 13:00 Ok, idemo u produžetak. Taman da se dodatno uigraju pred četvrtak. 1
Recommended Posts