January 6Jan 6 Megini klinci drze cas kosarke Partizanovim nabedjenim i preplacenim zvezdama. Lako je kurciti se protiv Oly-ja, Pao-a, Fenera ili Makabija. Pokazi se protiv Mege bato..
January 6Jan 6 1 minute ago, *edited by mod said: Dejvis danas baš rešio da posti... Ne mogu ja ove njegove fejk statse.
January 6Jan 6 29 minutes ago, *edited by mod said: A i navijačice su im više profi od naših. zar se ne igra u hali sportova na nbgd?
January 6Jan 6 Just now, bradilko said: zar se ne igra u hali sportova na nbgd? Problemi sa parketom.
January 6Jan 6 Zajebao nam nalet onaj poništeni 2+1 Washingtona + ona dupla gde su priznali koš i dali tehničku Željku.
January 6Jan 6 Opet problemi pri defanzivnom skoku. Kao da naši igrači misle da je sve gotovo sa sjajnom odbranom. Nije. Dobru odbranu krunišeš i skokom kada šutnu te vrljave, iznuđene šuteve. Edited January 6Jan 6 by Kreator
January 6Jan 6 6 minutes ago, Milošica said: Problemi sa parketom. pa dobro je sto sam onda zakasnio. zamalo da krenem na nbgd.