Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Ne možeš ni najbezazleniji afirmativni post o igraču Partizana da napišeš, a da ne trigeruješ patkometrijski riot.

Nebitni su i Majk i Keno i Andrej i Poku.

images(4)2.jpeg.ccd0200741f44ab6d5bd0c6895693564.jpeg

4 hours ago, Lord Stef said:

Ma kosarka koju igra Poku je poezija, kad mu ide :D

…nege sam pročito ovih dana da mu je želimir izrazito zabranio fintu šuta sa dizanjem noge, ako sam dobro zapmtio(što i nije bitno). to stalno rade na treningu, i dobri poku to ponovi na utakmici, ovom pregori licna i klupira ga momentalno do kraja utakmice

biće on poezija za gledanje, samo kad se sve poklopi i kad sažvaće i proguta sve što mu je želimir skuhao

a deluje da je počelo da se slaže

Vidi se i da ga Željko gotivi. Spomenuo je na konferenciji da mora da se opusti i da krene da igra košarku. Baš često ume od sjaja do očaja, a vidi se da ima ozbiljan kliker. 

U poslednje vreme je dosta konstantniji, a pritom u preuzimanju koje često igramo ne može nijedan trener sa se kladi da neće lupiti nižem igraču dandaru. 

Ima svest o vlastitoj krakatosti. Možda rampe koje lupa bekovima na trojkama nisu atraktivne kao chasedown Davisa koji je sad bio na top10, ali za samu igru i koncept odbrane su svrsishodnije.

Mene je Žoc baš prijatno iznenadio na presu. Nisu to bile generičke pohvale tipa ostao da šutira, nego se videlo da ga radi živac.

baš na preuzimanju sam primetio da su njegove kretnje najfluidnije, najkraćom mogućom putanjom je na mestu na kom treba da bude i još diriguje

samo jebeni kontinuitet

e

a to oko krakatosti, ume fino da se spusti dupetom u stav pa je mnogo brži nego da stoji ko pritka

da ne kažem tristan

Edited by kud u maglu Simoviću

Pokuševski u Evroligi

7Prvih 11 utakmica (od Reala do Olimpijakosa; 4W 7L) / Poslednje 4 utakmice (od Asvela do Makabija; 2W 2L)

on court v. off court

prosek na 40 minuta): na terenu -7, na klupi +2; razlika -9 / na terenu +19, na klupi -6; razlika +25

skor Partizana sa njim na parketu (W-D-L): 2-1-8 / 4-0-0

skor Partizana sa njim na klupi (W-D-L): 5-1-5 / 1-0-3

standardna statistika

minuti 11.8 / 18.3

poeni 3.9 / 4.3

skokovi 2.3 / 2.8

asistencije 0.8 / 2.3

ukradene 0.6 / 1.0

izgubljene 0.3 / 1.3

blokade 0.9 / 2.3

eFG% 48% / 61%

šut iz igre na svakih 3'15'' / 5'13''

GmSc 3.7 / 5.5

GmSc/min 0.31 / 0.30 

eFG% - procenat šuta iz igre gde se pogođene trojke računaju 1.5

GmSc = pts + 0.7x drb + 0.3x orb + 0.7x ast + st - to + 0.7blk + 0.4x fgm - 0.7x fga + 0.4x ftm - 0.4x fta - 0.4x pf

Edited by az67

Najgori je

Majk igra zato što je jedan od dva atletična igrača koja imamo pod košem, može da zabode u meso, da prikuca i da se izbori za skok. Ne igra zato što ima meku ruku i dobar šut za 3.

Jbte Majk je apsolutno pokidao odbranu u Evroligi u poslednje vreme.

Off topic - Mario ima neviđeno lep šut, imam osećaj da i ako krene da mu ulazi, da će biti najbolji šuter u ekipi

Znaci imamo jedno 5 igraca koji samo jos da krenu da sutiraju i bice top :D

Ovo oko krakatog Pokua, od pocetka sezone mi deluje da i protivnicki igraci apsolutno nisu svesni kolike rucerde ima, svaki put kad je udarao rampe koje Kralj pominje delovalo je da nije ni blizu igracu. 

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

baš na preuzimanju sam primetio da su njegove kretnje najfluidnije, najkraćom mogućom putanjom je na mestu na kom treba da bude i još diriguje

samo jebeni kontinuitet

e

a to oko krakatosti, ume fino da se spusti dupetom u stav pa je mnogo brži nego da stoji ko pritka

da ne kažem tristan

Samo malo da se opusti i kidaće. Bitno je da Obradović gotivi što između ostalog znači i da je Poku vredan i da razume šta se od njega traži. Pitanje vremena i ništa više. 

Nego seća li se neko one devojke žene boginje, nanišanio je kamerman pred kraj prve četvrtine sa Makabijem? Spektakl, bez reči 😍😍😍😍😍

11 minutes ago, hooyadahoo said:

Nego seća li se neko one devojke žene boginje, nanišanio je kamerman pred kraj prve četvrtine sa Makabijem? Spektakl, bez reči 😍😍😍😍😍

Screenshot_20250106_111439_EON TV.jpg

Jeziv je Brendon u odbrani.

• Popular Post

zaključavaj temu

zoc.jpg