Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Ne možeš ni najbezazleniji afirmativni post o igraču Partizana da napišeš, a da ne trigeruješ patkometrijski riot.

Nebitni su i Majk i Keno i Andrej i Poku.

images(4)2.jpeg.ccd0200741f44ab6d5bd0c6895693564.jpeg

• Vojvodo,serdare 1
Posted
4 hours ago, Lord Stef said:

Ma kosarka koju igra Poku je poezija, kad mu ide :D

…nege sam pročito ovih dana da mu je želimir izrazito zabranio fintu šuta sa dizanjem noge, ako sam dobro zapmtio(što i nije bitno). to stalno rade na treningu, i dobri poku to ponovi na utakmici, ovom pregori licna i klupira ga momentalno do kraja utakmice

biće on poezija za gledanje, samo kad se sve poklopi i kad sažvaće i proguta sve što mu je želimir skuhao

a deluje da je počelo da se slaže

• +1 1
Posted

Vidi se i da ga Željko gotivi. Spomenuo je na konferenciji da mora da se opusti i da krene da igra košarku. Baš često ume od sjaja do očaja, a vidi se da ima ozbiljan kliker. 

U poslednje vreme je dosta konstantniji, a pritom u preuzimanju koje često igramo ne može nijedan trener sa se kladi da neće lupiti nižem igraču dandaru. 

Posted

Ima svest o vlastitoj krakatosti. Možda rampe koje lupa bekovima na trojkama nisu atraktivne kao chasedown Davisa koji je sad bio na top10, ali za samu igru i koncept odbrane su svrsishodnije.

Mene je Žoc baš prijatno iznenadio na presu. Nisu to bile generičke pohvale tipa ostao da šutira, nego se videlo da ga radi živac.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

baš na preuzimanju sam primetio da su njegove kretnje najfluidnije, najkraćom mogućom putanjom je na mestu na kom treba da bude i još diriguje

samo jebeni kontinuitet

e

a to oko krakatosti, ume fino da se spusti dupetom u stav pa je mnogo brži nego da stoji ko pritka

da ne kažem tristan

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 5
Posted (edited)

Pokuševski u Evroligi

7Prvih 11 utakmica (od Reala do Olimpijakosa; 4W 7L) / Poslednje 4 utakmice (od Asvela do Makabija; 2W 2L)

on court v. off court

prosek na 40 minuta): na terenu -7, na klupi +2; razlika -9 / na terenu +19, na klupi -6; razlika +25

skor Partizana sa njim na parketu (W-D-L): 2-1-8 / 4-0-0

skor Partizana sa njim na klupi (W-D-L): 5-1-5 / 1-0-3

standardna statistika

minuti 11.8 / 18.3

poeni 3.9 / 4.3

skokovi 2.3 / 2.8

asistencije 0.8 / 2.3

ukradene 0.6 / 1.0

izgubljene 0.3 / 1.3

blokade 0.9 / 2.3

eFG% 48% / 61%

šut iz igre na svakih 3'15'' / 5'13''

GmSc 3.7 / 5.5

GmSc/min 0.31 / 0.30 

eFG% - procenat šuta iz igre gde se pogođene trojke računaju 1.5

GmSc = pts + 0.7x drb + 0.3x orb + 0.7x ast + st - to + 0.7blk + 0.4x fgm - 0.7x fga + 0.4x ftm - 0.4x fta - 0.4x pf

Edited by az67
  • +1 1
  • Hvala 6
Posted

Majk igra zato što je jedan od dva atletična igrača koja imamo pod košem, može da zabode u meso, da prikuca i da se izbori za skok. Ne igra zato što ima meku ruku i dobar šut za 3.

Posted

Jbte Majk je apsolutno pokidao odbranu u Evroligi u poslednje vreme.

Off topic - Mario ima neviđeno lep šut, imam osećaj da i ako krene da mu ulazi, da će biti najbolji šuter u ekipi

• +1 1
Posted

Znaci imamo jedno 5 igraca koji samo jos da krenu da sutiraju i bice top :D

Ovo oko krakatog Pokua, od pocetka sezone mi deluje da i protivnicki igraci apsolutno nisu svesni kolike rucerde ima, svaki put kad je udarao rampe koje Kralj pominje delovalo je da nije ni blizu igracu. 

Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

baš na preuzimanju sam primetio da su njegove kretnje najfluidnije, najkraćom mogućom putanjom je na mestu na kom treba da bude i još diriguje

samo jebeni kontinuitet

e

a to oko krakatosti, ume fino da se spusti dupetom u stav pa je mnogo brži nego da stoji ko pritka

da ne kažem tristan

Samo malo da se opusti i kidaće. Bitno je da Obradović gotivi što između ostalog znači i da je Poku vredan i da razume šta se od njega traži. Pitanje vremena i ništa više. 

• +1 2
Posted

Nego seća li se neko one devojke žene boginje, nanišanio je kamerman pred kraj prve četvrtine sa Makabijem? Spektakl, bez reči 😍😍😍😍😍

• +1 2
Posted
11 minutes ago, hooyadahoo said:

Nego seća li se neko one devojke žene boginje, nanišanio je kamerman pred kraj prve četvrtine sa Makabijem? Spektakl, bez reči 😍😍😍😍😍

Screenshot_20250106_111439_EON TV.jpg

• Wub 2
Posted

Jeziv je Brendon u odbrani.

• +1 1