Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Lol, a kada bi igrao kod vas, pljuvali biste ga više od Plavšića, Dede i Šahbaza zajedno. :D

• Replies 16k
  • Views 798.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

I ja bih u Zvezdi pre gledao Kostica pa makar s njim gubili svaku utakmicu, nego Canaana pa makar dobili svaku..

38 minutes ago, Eleniko said:

izgleda da smo mi cigani hejlujemo pokua

verovatno zato što pokušava da igra lep basket sa stilom.

Reče čovek koji ga oslovljavao sa neuhranjeni :D

8 minutes ago, smooth.Op said:

Reče čovek koji ga oslovljavao sa neuhranjeni :D

funkcionalno nerazumevanje napisanog obično završi loše

pre nepunih 7 dana

On 27.12.2024. at 22:45, Eleniko said:

Nisam očekivao da Poku u ovom rosteru Partizana ima najveći plafon. Lepo je videti heritage srbskog basketa u punom sjaju u ovakvom prospektu.

Ma kosarka koju igra Poku je poezija, kad mu ide :D prilicno je neobicno za evropske standarde imati toliko visokog igraca sa takvim umecem. Kad nabaci taj sut™ pravice problema svima i u napadu i u odbrani

52 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I ja bih u Zvezdi pre gledao Kostica pa makar s njim gubili svaku utakmicu, nego Canaana pa makar dobili svaku..

Pa i ja bih. Piše se o tome ko hoće da čita. 

(Usput, Poku nije lošiji igrač od Majka). 

Edited by kralj

5 minutes ago, Lord Stef said:

Ma kosarka koju igra Poku je poezija, kad mu ide :D prilicno je neobicno za evropske standarde imati toliko visokog igraca sa takvim umecem. Kad nabaci taj sut™ pravice problema svima i u napadu i u odbrani

Evo sad vidim Majk ima 2/18 za tri. Nije da mu je Dankan konkurencija.

On 26. 8. 2024. at 16:37, Eleniko said:

sto ne nahranite ovog pokusevskog

bas losa poruka svetu, da u srbiji ima gladnih

Funkcionalna pismenost... 

6 minutes ago, smooth.Op said:

Funkcionalna pismenost... 

Ili patkometrijski humor ...

3 hours ago, kralj said:

taj lik protiv zvezde trpa kao da je klay thompson u prajmu, pa sam na konto toga bio ubeđen da ne šutira ispod 35%

Poku je onaj alejup pas bacio zato sto je sustao i sto ga je mrzilo da se cima da kuca himself.

5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

ili samo voliš da bacaš besmislene fazone ili ne znaš ništa o četvorici igrača koje pominješ. ne moraš ni da ih gledaš, dovoljno je da baciš pogled na reference njih četvorice…

mike: nije draftovan, igrao za najnerse iz Chemnitza, shooting starse iz Scarborough-a i Burg

poku: 17. pik, olimpijakos, 4 nba sezone

kenan: all American na koledžu, draft druge runde, 6 NBA sezona, unics, galata, olimpijakos, f4 iskustvo

kostić: nedraftovani osamnaestogodišnjak  sa seniorskim iskustvom  u Dinamiku 

1 minute ago, Heaviside said:

ili samo voliš da bacaš besmislene fazone ili ne znaš ništa o četvorici igrača koje pominješ. ne moraš ni da ih gledaš, dovoljno je da baciš pogled na reference njih četvorice…

mike: nije draftovan, igrao za najnerse iz Chemnitza, shooting starse iz Scarborough-a i Burg

poku: 17. pik, olimpijakos, 4 nba sezone

kenan: all American na koledžu, draft druge runde, 6 NBA sezona, unics, galata, olimpijakos, f4 iskustvo

kostić: nedraftovani osamnaestogodišnjak  sa seniorskim iskustvom  u Dinamiku 

Ja sam pomenuo 2 igraca u mom postu i napisao sta bih ja licno vise voleo da gledam. Zasto to tebe trigeruje pojma nemam, ali zaobidji me sa ovako nadrkanim obracanjem..

4 hours ago, kralj said:

54 minutes ago, uini said:

taj lik protiv zvezde trpa kao da je klay thompson u prajmu, pa sam na konto toga bio ubeđen da ne šutira ispod 35%

Otprilike ovo :D 

Pa jbt ako jos i Majk nabaci taj sut bice 2 pakla za protivnike

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ja sam pomenuo 2 igraca u mom postu i napisao sta bih ja licno vise voleo da gledam. Zasto to tebe trigeruje pojma nemam, ali zaobidji me sa ovako nadrkanim obracanjem..

nisam ti se uopšte obratio nadrkanim tonom

Edited by Valk