Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

ostoja nije izdržao da mu ne uvali čačanski čips, a ne onaj pepsijev

• Haha 2
Posted
12 minutes ago, Zeleni sto said:

Morao sam da odem na link da vidim da baš tako piše u tekstu. :toiletghost:

Ne znam samo kako nekom ko guta to bez 'leba ne pregori mozak od dvomisli.

Pise. Da znaju ostali da ne klikcu na govno.

• +1 1
Posted
2 hours ago, az67 said:

image.thumb.png.84644019f3a17cec736b83814217498d.png

image.png.c2f57927c3bf11dbb54fd02609177f90.png

Jedno pitanje, Davies je imao -13 posle proslog kola, u ovom protiv Makabija sa njim na parketu smo imali +11, ali on i dalje zakucan na -13. Kako je moguce da nije doslo do bilo kakvog pomeranja?

Posted

Nisam az, al' mogu da pogledam

Tih -13 je prosek, verovatno neka aritmetička sredina. Nakon 19 utakmica njegov saldo je otprilike 1520:1615 dok je na terenu, i 1615:1482 dok je na klupi. +11 iz jedne utakmice, na ovolike brojke na znači ništa. Kad bi vezao 10 tekmi sa +11 onda bi bilo značajnog pomeranja, a mi bismo posledično verovatno slavili plasman na final4 :fantom: 

• Haha 2
Posted

A verovatno, zato je ta razlika malo misleading. Sad gledam Nakic je imao -25, juce +3 i sada je -22. Brown je imao -11, juce +25, sada je na -7.

Posted

Poništili mu onu trojku iz auta, retroaktivno :sad:

• Tužno 1
Posted

@az67 :ziga: za ove statistike!

evo mojih par zapazanja:

• koprivicin ucinak/efikasnost po minutu na terenu (#1 u timu) - poklapa se sa nekim subjektivnim utiskom da ipak uradi vise dobrih stvari nego gluposti. problem je sto su ove druge su znacajno ociglednije, tj. upadljivije, pa krive utisak. +/- mu je drugi najgori (ispred nakica), no to moze i da zavara posto je cesto na terenu u "iznudjenim" petorkama. u svakom slucaju, prva brojka sugerise da mozda zasluzuje vise el prime minuta (obaska ona partija protiv milutinova/olimpijakosa).
  • pokusevski (pozitivan +/-, u top 5 gmsc/pm) - pa skoro preslikani utisak za koprivicu. blago je receno da nisam njegov veliki fan, ali moram da priznam da ima maltene game-disruptor efekat po protivnike radom u odbrani - timovi menjaju akcije/suteve kada igra koncentrisano - baas je nezgodan i ovo je neki element njegove igre oko koga se nije preterano cimao u prethodnom delu karijere, a mozda bi mogao da mu bude i najbolji deo igre. poslednji igrac koji je radio neke slicne stvari u odbrani nam je bio jan.
  • nakiceve brojke izgledaju kriminalno - opet malo iskrivljena slika, pre svega zbog namenjene mu uloge, tj. zeljkovih zadataka, te stvari koje statistika ne pokriva, no u svakom slucaju, na osnovu nekog subjektivnog utiska od njega bih ocekivao da bi mogao najvise da popravi ove brojke iz tabela do kraja sezone.
  • washingtonov doprinos (#1 +/-) - njegove brojke sada deluju nadrealno - u odnosu na sta je covek licio na terenu pre samo nekoliko nedelja. jeste se poklopilo da je uleteo u rotaciju i igrao od momenta kada je tim konacno poceo da cveta, ali i treci najbolji gmsc/pm pokazuje da je i sam itekako uticao na igru tima za to vreme.
  • braca jones su definitivno dva glavna stuba ovoga tima.
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Kako bre nisi Pokuov fan? Nekonzistentnost na stranu, ono što on igra je košarkaška esencija. Pre bih gledao tim sa njim sve i da gubi 15 razlike nego Ajzeu Majka kad tim pobeđuje. 

Ne pamtim da je Partizan imao tako zanimljivog igrača, usput mlad, Grobar, reprezentativni potencijal. 

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

izgleda da smo mi cigani hejlujemo pokua

verovatno zato što pokušava da igra lep basket sa stilom.