Zeleni sto Posted Friday at 22:58 Posted Friday at 22:58 10 minutes ago, Hele said: Trener KK Partizan Željko Obradović očigledno ima podršku Amerikanaca. Sada je valjda jasno zašto je podržao proteste. https://informer.rs/sport/partizan/977380/kristofer-hil-kk-partizan-americki-ambasador Morao sam da odem na link da vidim da baš tako piše u tekstu. Ne znam samo kako nekom ko guta to bez 'leba ne pregori mozak od dvomisli. 1
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 22:58 Posted Friday at 22:58 ostoja nije izdržao da mu ne uvali čačanski čips, a ne onaj pepsijev 2
Hele Posted Friday at 23:11 Posted Friday at 23:11 12 minutes ago, Zeleni sto said: Morao sam da odem na link da vidim da baš tako piše u tekstu. Ne znam samo kako nekom ko guta to bez 'leba ne pregori mozak od dvomisli. Pise. Da znaju ostali da ne klikcu na govno. 1
az67 Posted yesterday at 09:50 Posted yesterday at 09:50 (edited) Edited yesterday at 09:51 by az67 1 4
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 12:20 Posted yesterday at 12:20 2 hours ago, az67 said: Jedno pitanje, Davies je imao -13 posle proslog kola, u ovom protiv Makabija sa njim na parketu smo imali +11, ali on i dalje zakucan na -13. Kako je moguce da nije doslo do bilo kakvog pomeranja?
goofs Posted yesterday at 12:33 Posted yesterday at 12:33 Nisam az, al' mogu da pogledam Tih -13 je prosek, verovatno neka aritmetička sredina. Nakon 19 utakmica njegov saldo je otprilike 1520:1615 dok je na terenu, i 1615:1482 dok je na klupi. +11 iz jedne utakmice, na ovolike brojke na znači ništa. Kad bi vezao 10 tekmi sa +11 onda bi bilo značajnog pomeranja, a mi bismo posledično verovatno slavili plasman na final4 2
Jimmy Kowalski Posted yesterday at 12:40 Posted yesterday at 12:40 A verovatno, zato je ta razlika malo misleading. Sad gledam Nakic je imao -25, juce +3 i sada je -22. Brown je imao -11, juce +25, sada je na -7.
Popular Post az67 Posted yesterday at 12:48 Popular Post Posted yesterday at 12:48 (edited) 34 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jedno pitanje, Davies je imao -13 posle proslog kola, u ovom protiv Makabija sa njim na parketu smo imali +11, ali on i dalje zakucan na -13. Kako je moguce da nije doslo do bilo kakvog pomeranja? On court - Off court mu se posle Makabija popravio za 1.1. Pre ove utakmice je imao -52 na parketu (289.4 minuta; prosek na 40 minuta je -7.2), +63 na klupi (390.6 minuta; prosek na 40 minuta +6.5). Razlika je -13.7, tj. -14. Da bih imao koji je tačno skor (dati/primljeni poeni) dok je igrač na parketu, a ne samo +/-, podatke o proseku poena dok je na parketu uzimam sa sajta gde podatak o datim/primljenim poenima dok je igrač na parketu prikazuju na jednu decimalu, zbog toga može doći do greške od +-1. Dakle, pred ovo kolo je trebalo da ima -14 (-13.7), a ne -13. Posle Makabija je na -41 na parketu (305.0 minuta; prosek na 40 minuta je -5.4), +75 na klupi, (415.0 minuta; prosek na 40 minuta +7.2), razlika je -12.6, tj- -13. 21 minutes ago, goofs said: Nisam az, al' mogu da pogledam Tih -13 je prosek, verovatno neka aritmetička sredina. Nakon 19 utakmica njegov saldo je otprilike 1520:1615 dok je na terenu, i 1615:1482 dok je na klupi. +11 iz jedne utakmice, na ovolike brojke na znači ništa. Kad bi vezao 10 tekmi sa +11 onda bi bilo značajnog pomeranja, a mi bismo posledično verovatno slavili plasman na final4 Otprilike je tako, samo što ne uzimam svih 19 utakmica, već samo one gde je igrač ulazio u igru. Dejvis nije igrao protiv Asvela, pa je sada na 18 utakmica. 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A verovatno, zato je ta razlika malo misleading. Sad gledam Nakic je imao -25, juce +3 i sada je -22. Brown je imao -11, juce +25, sada je na -7. Da ne kucam sada i ya njih sve sabirke, Nakić je juče imao veliku minutažu, jučerašnja utakmica mu nosi skoro četvrtinu cele sezone (20 minuta igrao, u celoj sezoni 85 minuta), pa je ova utakmica imala veći uticaj na celu sezonu nego kod Dejvisa (Makabi ~5% minutaže u dosadašnjem delu sezone). Kod Brauna juče ogroman plus na parketu, minus na klupi, pa mu se značajnije popravio minus koji je imao u prvih 18 kola. Edited yesterday at 12:54 by az67 11
kralj Posted yesterday at 14:18 Posted yesterday at 14:18 Što je Drobnjak prestao da dolazi na utakmice? 1
Filozof manijak Posted yesterday at 14:53 Posted yesterday at 14:53 Poništili mu onu trojku iz auta, retroaktivno 1
Nebojsa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @az67 za ove statistike! evo mojih par zapazanja: koprivicin ucinak/efikasnost po minutu na terenu (#1 u timu) - poklapa se sa nekim subjektivnim utiskom da ipak uradi vise dobrih stvari nego gluposti. problem je sto su ove druge su znacajno ociglednije, tj. upadljivije, pa krive utisak. +/- mu je drugi najgori (ispred nakica), no to moze i da zavara posto je cesto na terenu u "iznudjenim" petorkama. u svakom slucaju, prva brojka sugerise da mozda zasluzuje vise el prime minuta (obaska ona partija protiv milutinova/olimpijakosa). pokusevski (pozitivan +/-, u top 5 gmsc/pm) - pa skoro preslikani utisak za koprivicu. blago je receno da nisam njegov veliki fan, ali moram da priznam da ima maltene game-disruptor efekat po protivnike radom u odbrani - timovi menjaju akcije/suteve kada igra koncentrisano - baas je nezgodan i ovo je neki element njegove igre oko koga se nije preterano cimao u prethodnom delu karijere, a mozda bi mogao da mu bude i najbolji deo igre. poslednji igrac koji je radio neke slicne stvari u odbrani nam je bio jan. nakiceve brojke izgledaju kriminalno - opet malo iskrivljena slika, pre svega zbog namenjene mu uloge, tj. zeljkovih zadataka, te stvari koje statistika ne pokriva, no u svakom slucaju, na osnovu nekog subjektivnog utiska od njega bih ocekivao da bi mogao najvise da popravi ove brojke iz tabela do kraja sezone. washingtonov doprinos (#1 +/-) - njegove brojke sada deluju nadrealno - u odnosu na sta je covek licio na terenu pre samo nekoliko nedelja. jeste se poklopilo da je uleteo u rotaciju i igrao od momenta kada je tim konacno poceo da cveta, ali i treci najbolji gmsc/pm pokazuje da je i sam itekako uticao na igru tima za to vreme. braca jones su definitivno dva glavna stuba ovoga tima. 1 1
kralj Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako bre nisi Pokuov fan? Nekonzistentnost na stranu, ono što on igra je košarkaška esencija. Pre bih gledao tim sa njim sve i da gubi 15 razlike nego Ajzeu Majka kad tim pobeđuje. Ne pamtim da je Partizan imao tako zanimljivog igrača, usput mlad, Grobar, reprezentativni potencijal. 4 1
Eleniko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago izgleda da smo mi cigani hejlujemo pokua verovatno zato što pokušava da igra lep basket sa stilom.
Recommended Posts