Jimmy Kowalski Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 E konacno docekasmo jednu rutinsku pobedu protiv Cedevite, da ne moram da kidam zivce do poslednje sekundi. Zasluzili su momci novogodisnje paketice. 5
Lord Stef Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Ma nek se teraju u sto kurca ruke mi se jos tresu Ovaj zadnji sut Alijev sam vec video kako cepa mrezicu, kako je ono iscurilo jebem li ga. Edited December 30, 2024 by Lord Stef 4
*edited by mod Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Porodismo, onaj njihov predzadnji šut se videlo da je loš, ali zato onaj zadnji je bio blizu baš a bukvalno radovanje nije još preostalo.
Kreator Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 5 minutes ago, bradilko said: znaci ovo je taktika, treba da dobijem infarkt a ovi ce u poslednja dva minuta da zaigraju. ma more.. samo da dobijamo 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Ja zaboravio da je danas tekma protiv Cedevite. Ok, makar se nisam nervirao. Sačekaću aploud na jutjubu i odgledati odpočetka do kraja - bez reklama i tajmauta. 1
copkillah Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 3 minutes ago, Kreator said: Ja zaboravio da je danas tekma protiv Cedevite. Ok, makar se nisam nervirao. Sačekaću aploud na jutjubu i odgledati odpočetka do kraja - bez reklama i tajmauta. Nemoj, nerviraćeš se. 3
goofs Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Kad se vraća brat Ife, ne može se ovo više ovako
kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 2 minutes ago, goofs said: Kad se vraća brat Ife, ne može se ovo više ovako počeo je sa treningom, verujem da će igrati u atini a nadam se da ćemo ga videti i u petak 2
hooyadahoo Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 1 hour ago, Lord Stef said: Ma nek se teraju u sto kurca ruke mi se jos tresu Ovaj zadnji sut Alijev sam vec video kako cepa mrezicu, kako je ono iscurilo jebem li ga. Meni flashback iz Zagreba, pre 14 i po godina, isti ćošak, isti sekund. 5
smooth.Op Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Gledao sam poslednjih sedam minuta samo i to "jednim okom", tako da nemam šta o utakmici. Nego ovaj poslednji napad cedevite i ofanzivni skok, u glavi samo ide Edinov glas, vreme nije isteklo, vreme nije isteklo... Srećom Ali Nikolić 🤣 1
*edited by mod Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ne pamtim kada smo ih dva puta dobili u sezoni. Prosto je neverovatno, više se i ne nerviram, upišem odmah 1-1 na početku sezone. 2
DameTime Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Pobeda se piše, ali ovo je bilo baš mučno za gledanje. Na kraju sjajna odbrana poslednjeg napada CedOli, blokada pa koš za pobedu u kontri. Ali ja koja mislim da oni imaju raspust koji ja imam, kad ono prva tekma se igra već 3.1.
Popular Post Lord Stef Posted December 31, 2024 Popular Post Posted December 31, 2024 E jbg videh ovo i sad ne mogu da ga unsee sto kazu milenijalci 12
Ratamahatta Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 (edited) Naravno, reko sam prvi put kad sam ga vidio Pravi blok za Lundberga kako bi drvo moglo da mu izvede aut Edited December 31, 2024 by Ratamahatta 1 5
Lord Stef Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 U tom slucaju jebi se i ti ovako retroaktivno 1
Recommended Posts