Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Mnogo čudan igrač. Fizikalije top, tehnika dobra, taktički pismen ali IQ otišao u overthinking. Ono, Milenko Tepić style.

• Replies 16k
  • Views 798.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Fizikalije su mu otisle nizbrdo sa problemima sa kolenima, a samim tim i karijera..

Sve znam al' opet...napravili su u Evropi karijere igrači i sa gorim kolenima. On nije 3x odigrao leđima na niskom postu neki missmatch. Mislim da je kod njega mnogo više u glavi nego u telu problem. + težak pozer, pratio sam ga insta neko vreme, sav je u nekom stajlingu. Moneke style:evil:

Poenta je da vise ne moze da igra agresivno koliko je potrebno i zbog toga nije previse upotrebljiv. Sve i da glava hoce, telo vise ne moze..

Doužer.

Nije kliknuo sa Partizanom, za Evropu je on mačka.

1 minute ago, kralj said:

Doužer.

Nije kliknuo sa Partizanom, za Evropu je on mačka.

Mislim da je do uloge u ekipi, tj. da bi mu ovaj naš roster baš legao.

iguman, manastir

mada deluje da je gotivac i da bi mu psihološka priprema pomogla da prebrodi strah od eventualne povrede

ne znam koliko ima lufta da se neko time bavi u el klubovima

Peri u formi je topić za bilo koji tim EL. Peri van forme nije ni za ABA ligaša. Upitno je koji Peri se vraća preko bare.

Da nije ovaj;

Spoiler

12 minutes ago, goofs said:

Peri u formi je topić za bilo koji tim EL. Peri van forme nije ni za ABA ligaša

On ulazi i ispada iz forme u istoj cetvrtini 

:heart:

^^ Mislim da bi Pižon mogao u Real ili Barsu, i jednima i drugima trenutno fali kvaliteta na spoljnim pozicijama.

Carliku hladne ruke, prvi put u sezoni promasio oba bacanja..

arena rešila da ništa ne prepušta slučaju

ton atmosfere ide, al iz hale sportova