Midžeta Posted Friday at 22:25 Author Posted Friday at 22:25 7 minutes ago, Kreator said: Ja pročitao da si stavila na ringtone vucicu pederu. Ubi me srboengleski Mada not a bad idea 1
cedo Posted Friday at 22:50 Posted Friday at 22:50 3 hours ago, Lezilebovich said: Jebi Zeljko glupog Vucica pa ovo je najbolja utakmica ikada okacite neki video. nisam mogao da gledam
Midžeta Posted Friday at 22:51 Author Posted Friday at 22:51 1 minute ago, cedo said: okacite neki video. nisam mogao da gledam To je bilo pre utakmice, kao lead up, moram da vidim jel sam snimila 1
cedo Posted Friday at 22:59 Posted Friday at 22:59 6 minutes ago, Midžeta said: To je bilo pre utakmice, kao lead up, moram da vidim jel sam snimila samo na ppp 1 4
April Posted Friday at 23:02 Posted Friday at 23:02 Dubok naklon za Midži PbP Lakše se diše. Primetiti pravilnost da dobijamo svaku u kojoj koristimo više od 7 igrača. Ne moramo svima da dajemo kraljicu fore, 3 1
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 23:06 Posted Friday at 23:06 16 minutes ago, cedo said: okacite neki video. nisam mogao da gledam 2 3
Popular Post *edited by mod Posted Friday at 23:14 Popular Post Posted Friday at 23:14 Ostoja Nepeder 26
Midžeta Posted Friday at 23:16 Author Posted Friday at 23:16 13 minutes ago, April said: Dubok naklon za Midži PbP Iskupila sam se veceras za prethodna 2 fejla kad sam isla na utakmicu, mozemo i samnom 1 1
Milošica Posted Friday at 23:17 Posted Friday at 23:17 Mnogo nam znači povratak Nilikine, vrhunska defanziva. 6 1
MayDay Posted Friday at 23:19 Posted Friday at 23:19 2 minutes ago, *edited by mod said: Ostoja Nepeder Pa to je Vučić poslednji put kod Marića plasirao kad je rekao - oni meni viču Vučiću, pederu pošto Ostoja to nije. Kakvi slepci. 4 2 1
copkillah Posted Friday at 23:20 Posted Friday at 23:20 Dujan pokazao šta ume. Postaje mi polako miljenik, mada se to naziralo još na simfoniji, gde se videlo kolika je ložana. Poku ako malo digne samopouzdanje, biće zver. Majk sve bolji i bolji, slažu se kockice polako. Da druge strane, deluje mi da je Gudura baš jako čoukovao, iako je dao 14 poena. Izgubio je previše lopti onako baš glupo, kontam da je sagoreo u želji i hvala mu na tome. Bonus na pobedu je novo skandiranje 🥰 1
Kreator Posted Friday at 23:28 Posted Friday at 23:28 (edited) 8 minutes ago, copkillah said: Dujan pokazao šta ume. Postaje mi polako miljenik Pa držiš ga veoma dugo na avataru. Znači znao si unapred već godinama da će biti jaka faca Partizana Edited Friday at 23:28 by Kreator 1
Midžeta Posted Friday at 23:29 Author Posted Friday at 23:29 9 minutes ago, copkillah said: Izgubio je previše lopti onako baš glupo, kontam da je sagoreo u želji i hvala mu na tome. Opak difens su igrali na Guduri, pridavili ga ko god ga je preuzimao, posebno u 2.poluvremenu
Kreator Posted Friday at 23:32 Posted Friday at 23:32 Imamo sjajnog beka. Dočekali smo ga napokon u punom sjaju. Tek će dominirati. 8
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted Friday at 23:41 Popular Post Posted Friday at 23:41 Prelepo 6 12
Recommended Posts