December 27, 2024Dec 27 Author Jug konacno odlucio da bude neautistican i ukljuci i nas ostale u navijanje, dobro sw setili
December 27, 2024Dec 27 4 minutes ago, Pantelija jr said: Znači, postoji pravilo da se poslije sviranog faula, u “mrtvom” vremenu, može svirati još jedan faul? Samo nesportski, ili može i obični? To postoji već neko vreme, čak sam i ja uočio. S tim da pamtim da taj drugi faul bude nesportski. Da napišem i ovo, nisam očekivao da Poku u ovom rosteru Partizana ima najveći plafon. Lepo je videti heritage srbskog basketa u punom sjaju u ovakvom prospektu.
December 27, 2024Dec 27 2 minutes ago, ZokiAsov said: Raspali smo se solidno, karlik ne zna gde udara ovaj reporter samo kenja kako igra raspad fener a mi isto se raspadamo kao oni. op imaju sada napad za izjednačenje ili vođstvo. ne da Majk, diže na 5. Edited December 27, 2024Dec 27 by Kreator
December 27, 2024Dec 27 I nikako ne treba smetnuti sa uma da igramo bez Bonge Ifea Marinkovića i Bošnjakovića.
December 27, 2024Dec 27 2 minutes ago, Lord Stef said: A sto Bonga ne ulazi? Bolestan je, nije trenirao zadnji trening.