Lord Stef Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Eh, steta za ovu glupost na kraju... A mogao je i da prizna kos Karliku, usta ga bolela, i za manje su priznavali 4
*edited by mod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Lord Stef said: Eh, steta za ovu glupost na kraju... A mogao je i da prizna kos Karliku, usta ga bolela, i za manje su priznavali Jezivo umesto +3 bilo -2 i trademark poeni u zadnjoj sekundi Priznao bi njima na drugoj strani sigurno. 1
*edited by mod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 15 minutes ago, kralj said: Govori iz perspektive glupavog ultrasa. Naravno da mi tribina (koja god da je) ne pravi nikakvu razliku. Na neko čudan način to jeste za poštovanje. Većina ljudi se raduje kada se bilo šta negativno dešava psihu. Postoji određeni broj koji to gleda isključivo kroz navijačke boje. I ima ta specifična grupacija koja je kategorički protiv skandiranja i transparenata. Verujem da ćeš ti naći razloga da budeš protiv i kad bude pao i kada pacovi napuste brod. 2
kud u maglu Simoviću Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago šta su sve svirali u ona dva faula kod blokade pokuševskog 4
Mindaugas Žukauskas Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4 minutes ago, Lord Stef said: Eh, steta za ovu glupost na kraju... A mogao je i da prizna kos Karliku, usta ga bolela, i za manje su priznavali Deluje mi da nije to nadograđeno continuation pravilo dovoljno jasno predstavljeno publici. Konkretno ne mogu nigde da ga izguglam. A deluje mi da je bila laka odluka za sudije jer je Difala presudio nakon 2-3 sekunde snimka.
kud u maglu Simoviću Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 5 minutes ago, April said: Ja ću da popizdim 1 1
Pantelija jr Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Znači, postoji pravilo da se poslije sviranog faula, u “mrtvom” vremenu, može svirati još jedan faul? Samo nesportski, ili može i obični? Na stranu to što nam svaki protivnik ima domaćinsko suđenje usred Bgd, ali ja bukvalno nisam znao da je to moguće po pravilima
SNARC Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mislim..imamo 9 razlike. Moglo je i trebalo da bude dvoznamenkasto ali i ovo je cool. Njih da sudije na drze iznad vode i vracaju svako malo vec bi ih nasi pregazili.
Fins fleet Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Pantelija jr said: Znači, postoji pravilo da se poslije sviranog faula, u “mrtvom” vremenu, može svirati još jedan faul? Samo nesportski, ili može i obični? Na stranu to što nam svaki protivnik ima domaćinsko suđenje usred Bgd, ali ja bukvalno nisam znao da je to moguće po pravilima Pa da, u suprotnom bi neko mogao da pridje i iznabada protivnickog igraca bez posledica. naravno, to je ovde primenjeno sugavo.
J-♣ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Baš sere Difala, ovo bili koraci Hejs-Dejvisa Edit: bar se ispravio što isti dade istom faul pri podbacivanju Edited 18 hours ago by J-♣
Recommended Posts