Kreator Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Kaznio ih Poku za sve što mu rade. Edited 15 hours ago by Kreator 1
Jimmy Kowalski Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Kreator said: Kaznio ih poku za sve što mu rade. Izgleda da je to recept da se okurazi.. 2
Kreator Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Karlik mi deluje jako umorno. Nije ni čudo, nonstop igra, bilo aba bilo evroliga uz ogromnu minutažu. Samo da se ne povredi. Sjajan prodor Washingtona! TOP ! Edited 15 hours ago by Kreator 1
ZokiAsov Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Valk prati zvezdu i simultano brise *** odavde. Rispekt Edited 15 hours ago by Valk 2
Midžeta Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Šarunas ovako iz daljine kad se bacaka i mlati deluje kao onaj čekic profesor iz Another brick in the wall 1
Mindaugas Žukauskas Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Brendan brat ima 1.5 asistencija kroz karijeru, moram reći da sam pozitivno iznenađen. Još čekam da doda loptu ove sezone
Jimmy Kowalski Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Mindaugas Žukauskas said: Brendan brat ima 1.5 asistencija kroz karijeru, moram reći da sam pozitivno iznenađen. Još čekam da doda loptu ove sezone Ove sezone ima 1.8.. 1
Mindaugas Žukauskas Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Zahvaliti se bratu napaćenom na poluvremenu. Ako može
Kreator Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Brendon Dejvis .... zločin koji traje. Ne možeš da napuniš raspadnuti Fener, moraš i ti sranja da praviš.
SNARC Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Brendan brat ima 1.5 asistencija kroz karijeru, moram reći da sam pozitivno iznenađen. Još čekam da doda loptu ove sezone Njemu dati loptu je kao da si stavio pare u kladionicu..Moze da se oplodi ili da se usere ali nazad ih dobiti neces Edited 15 hours ago by SNARC 4
Jimmy Kowalski Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sviraju faulove na sutu kada je igrac jos na protivnickoj polovini, ali kada je nesto toliko ocigledno, onda se prave slepi. Naravno na nasu stetu.. 3
Recommended Posts