Zabalujev Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sad kad izvuku priču kako je Obradović ubica na drumu. 2
Filozof manijak Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago zna se ko je prvi patentirao uletanje kolima u masu... Želimir! 5
hooyadahoo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: završiće se na tome, zato što će ljudi doći na košarkašku utakmicu da bodre tim za koji su emotivno vezani i podrže najboljeg 5
Milošica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.instagram.com/p/DEF22inI6O2/?igsh=MTQ5ZGczbjFveWkzbA== Plejof i Partizan - kolorizovano 1
Midžeta Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Samo za @uini-ja Ako bude odsudan cas, napusticu Arenu sama, no worries 1 1
SNARC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Midžeta said: Samo za @uini-ja Ako bude odsudan cas, napusticu Arenu sama, no worries U Midzi..blizu smo...Can you feel the heat 1 1
Midžeta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 22 minutes ago, SNARC said: U Midzi..blizu smo...Can you feel the heat Ja pored heata osecam i miris kokica jer ih neka klosarka iza mene hasa ko da sutra ne postoji Spiker je rekao pocinje doktorske studije na Hardvardu pa boze ima li te 2
SNARC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Midžeta said: Ja pored heata osecam i miris kokica jer ih neka klosarka iza mene hasa ko da sutra ne postoji Tzv "Ostojina slana klopka" . Popice Boga oca vode do kraja tekme. 2
Lezilebovich Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jebi Zeljko glupog Vucica pa ovo je najbolja utakmica ikada Edited 4 hours ago by Lezilebovich 1 4
Midžeta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Imamo i "Jebi Zeljko glupog Vucica" Nadam se da regleri rade na SK 1
Midžeta Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Lik blizu mene urla "Ajde picke inspektroske snimajte" Gas je prejak ahahahhah 1 2
Recommended Posts