kralj Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Čestitao bih i za Kustu, al da ne ispadne da sam se načestitao. Sad vi nama za Đokovića i Guduru.
garmonbozia Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, Milošica said: Ja mislim da je kralj stvarno čestitao. Onda sam ja omanuo i ako je tako praštaj @kralj
Milošica Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 2 minutes ago, kralj said: Čestitao bih i za Kustu, al da ne ispadne da sam se načestitao. Sad vi nama za Đokovića i Guduru. Čestitam vam za Guduru i Aleksu. Edited 17 hours ago by Milošica 1
cedo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 29 minutes ago, garmonbozia said: Au tek će sad da sledi lom mozgova na temi. 1
garmonbozia Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ok, ipak jeste lom mozgova. Promašio sam samo kod koga Edited 17 hours ago by garmonbozia 2 1
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Vučić je baš smireno podneo vest da su Obradović i Bogdanović podržali studente, svaki na svoj način.
cedo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) sutra ocekujem nedvosmilenu podrsku najboljem treneru, masu krvavih ruku i skandiranje koje se nece zavrsiti na vucicu pederu edit 15 minutes ago, DameTime said: Vučić je baš smireno podneo vest da su Obradović i Bogdanović podržali studente, svaki na svoj način. mnogo mirnije je presao preko opaske voditelja da je danica crnogorcevic podrzala proteste dok je pokusao poentirati da severina i selma (hrvati i muslimani) podrzavaju proteste. boli ga zeljko Edited 16 hours ago by cedo
kud u maglu Simoviću Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 14 minutes ago, cedo said: sutra ocekujem nedvosmilenu podrsku najboljem treneru i skandiranje koje se nece zavrsiti na vucicu pederu završiće se na tome, zato što će ljudi doći na košarkašku utakmicu da bodre tim za koji su emotivno vezani i podrže najboljeg 3 1 1
Recommended Posts