December 26, 2024Dec 26 Čestitao bih i za Kustu, al da ne ispadne da sam se načestitao. Sad vi nama za Đokovića i Guduru.
December 26, 2024Dec 26 6 minutes ago, Milošica said: Ja mislim da je kralj stvarno čestitao. Onda sam ja omanuo i ako je tako praštaj @kralj
December 26, 2024Dec 26 2 minutes ago, kralj said: Čestitao bih i za Kustu, al da ne ispadne da sam se načestitao. Sad vi nama za Đokovića i Guduru. Čestitam vam za Guduru i Aleksu. Edited December 26, 2024Dec 26 by Milošica
December 26, 2024Dec 26 29 minutes ago, garmonbozia said: Au tek će sad da sledi lom mozgova na temi.
December 26, 2024Dec 26 Ok, ipak jeste lom mozgova. Promašio sam samo kod koga Edited December 26, 2024Dec 26 by garmonbozia
December 26, 2024Dec 26 Vučić je baš smireno podneo vest da su Obradović i Bogdanović podržali studente, svaki na svoj način.
December 27, 2024Dec 27 sutra ocekujem nedvosmilenu podrsku najboljem treneru, masu krvavih ruku i skandiranje koje se nece zavrsiti na vucicu pederu edit 15 minutes ago, DameTime said: Vučić je baš smireno podneo vest da su Obradović i Bogdanović podržali studente, svaki na svoj način. mnogo mirnije je presao preko opaske voditelja da je danica crnogorcevic podrzala proteste dok je pokusao poentirati da severina i selma (hrvati i muslimani) podrzavaju proteste. boli ga zeljko Edited December 27, 2024Dec 27 by cedo
December 27, 2024Dec 27 14 minutes ago, cedo said: sutra ocekujem nedvosmilenu podrsku najboljem treneru i skandiranje koje se nece zavrsiti na vucicu pederu završiće se na tome, zato što će ljudi doći na košarkašku utakmicu da bodre tim za koji su emotivno vezani i podrže najboljeg