Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Ja mislim da je kralj stvarno čestitao.

• Replies 16.1k
  • Views 806.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

No One Cares Americanhousewife GIF by ABC Network

Bez kralja ne valja.

Čestitao bih i za Kustu, al da ne ispadne da sam se načestitao. Sad vi nama za Đokovića i Guduru.

On 26. 12. 2024. at 23:10, Milošica said:

Ja mislim da je kralj stvarno čestitao.

Onda sam ja omanuo i ako je tako praštaj @kralj

On 26. 12. 2024. at 23:15, kralj said:

Čestitao bih i za Kustu, al da ne ispadne da sam se načestitao. Sad vi nama za Đokovića i Guduru.

Čestitam vam za Guduru i Aleksu.

Edited by Milošica

Lako je Novaku kad ima Stefana.

On 26. 12. 2024. at 22:53, garmonbozia said:

Au tek će sad da sledi lom mozgova na temi. 

Pa kako sad ovo, zar on nije državni projekat? 

to što je Vučić izjavio na televiziji sigurno je tako :)

Ok, ipak jeste lom mozgova. Promašio sam samo kod koga

Edited by garmonbozia

Vučić je baš smireno podneo vest da su Obradović i Bogdanović podržali studente, svaki na svoj način. 

sutra ocekujem nedvosmilenu podrsku najboljem treneru, masu krvavih ruku i skandiranje koje se nece zavrsiti na vucicu pederu

edit

On 26. 12. 2024. at 23:53, DameTime said:

Vučić je baš smireno podneo vest da su Obradović i Bogdanović podržali studente, svaki na svoj način. 

mnogo mirnije je presao preko opaske voditelja da je danica crnogorcevic podrzala proteste dok je pokusao poentirati da severina i selma (hrvati i muslimani) podrzavaju proteste. boli ga zeljko :) 

Edited by cedo

On 27. 12. 2024. at 0:08, cedo said:

sutra ocekujem nedvosmilenu podrsku najboljem treneru i skandiranje koje se nece zavrsiti na vucicu pederu

završiće se na tome, zato što će ljudi doći na košarkašku utakmicu da bodre tim za koji su emotivno vezani i podrže najboljeg

IMG_0297.thumb.jpeg.12f63e8120e1c86022f63e4b059902c0.jpeg

ovde se jasno vidi zig hajl pozdrav