December 26, 2024Dec 26 Rekao sam ti koga da pitaš, ne znam što đubriš vaš topić sem ako nisi pijan onda je u redu.
December 26, 2024Dec 26 A šta Eleniku zamerate, što je jeo sladoled kod Arija, ili je zašao dublje u vilu? A za hronike tribine, verujem da imate razmirica. U svakom braku ih ima. Edited December 26, 2024Dec 26 by kralj
December 26, 2024Dec 26 Just now, kralj said: A šta Eleniku zamerate, što je jeo sladoled kod Arija, ili je zašao dublje u vilu? A za hronike tribine, verujem da imate razmirica. U svakom braku ih ima. Onda čestitke
December 26, 2024Dec 26 4 minutes ago, Eleniko said: Rekao sam ti koga da pitaš, ne znam što đubriš vaš topić sem ako nisi pijan onda je u redu. Ja djubrim topik ? :))))) Branis se kao sisetina najgora..fuj bre. Edit - Imamo li mi pevaljku kriminalca koju nazivamo vilom ? Edited December 26, 2024Dec 26 by SNARC
December 26, 2024Dec 26 Popular Post Vucic pre 10ak minuta:" Zeljko Obradovic je uvek bio protiv nas, uvek je bio protiv nas"
December 26, 2024Dec 26 35 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Vucic pre 10ak minuta:" Zeljko Obradovic je uvek bio protiv nas, uvek je bio protiv nas" Dzaba ga Gorislav ispravlja da je ovo prvi put da se Zelimir oglasio...
December 26, 2024Dec 26 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Vucic pre 10ak minuta:" Zeljko Obradovic je uvek bio protiv nas, uvek je bio protiv nas" Ali se odmah odbranio Jokicem, ne bi ga pominjao da nije 100% siguran da će biti miran.
December 26, 2024Dec 26 "Da ta reč patriotizam je potrošena, i to od onih koji najviše pričaju o tome. Sigurno su oni najmanje patriote." vučić na aparatima. Edited December 26, 2024Dec 26 by Kreator
December 26, 2024Dec 26 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Vucic pre 10ak minuta:" Zeljko Obradovic je uvek bio protiv nas, uvek je bio protiv nas" Au tek će sad da sledi lom mozgova na temi.
December 26, 2024Dec 26 Bravo za Robiju! 1 minute ago, garmonbozia said: Au tek će sad da sledi lom mozgova na temi. Kojih lomova povodom ovoga, vidim samo pozitivne reakcije. Šta sam propustio?
December 26, 2024Dec 26 6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Naravno, jokic je naprednjacko govdo. Jokic je toliko veliki da će brdo ljudi da se javi da kaže da on nije naprednjačko govno. A onda će on da izađe i sam da kaže "Jesam"
December 26, 2024Dec 26 11 minutes ago, garmonbozia said: Pa podsmevaju se pojedini, evo kralj npr 😀 Čemu se podsmevam?