DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Bravo, Žocimire. Kratko i jasno, u centar. (mislim na podršku studentima, da ne bude zabune) Edited 13 hours ago by DameTime dopuna 1 1
Eleniko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zašto @uini? Pa nismo mu tražili da vrati narodne pare koje mu je dao Vučić da bi morali da se nagodimo. 2 1
garmonbozia Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago au želimire polomi mozak pojedinima sad posle ove podrške studentima 6
Кристофер Лумумбо Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Posle zeljka, sad i gospodin mica beric https://nova.rs/sport/kosarka/mica-beric-odgovorio-janko-tipsarevic-sns-skup-studenti-protesti-novi-sad-tragedija/ 1 1
kud u maglu Simoviću Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago za mićicu se zna koliki je gospodin i car a zna se i za željka 6 1
SNARC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za mićicu se zna koliki je gospodin i car a zna se i za željka Zna se..ali vidis koliko je jednom licnom izjavom prodrmao kaveze mladicima borovima i devojkama jelama.. Sreca pa smo izgubili pre neki dan. 3
Eleniko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, SNARC said: Sreca pa smo izgubili pre neki dan. Nemoj mi to razdvajati 1
SNARC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Eleniko said: Nemoj mi to razdvajati Kad smo vec kod razdvajanja..Da li je Arkan prodavao na kugle ili na grame ? Google nema odgovor.. 3
SNARC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Eleniko said: Pitaj Cecu, tvoji sa tribine idu kod nje na slavu Sa tribine moji..znas ti dobro koji Ja sam sa suprotne strane Arene..nismo u ljubavi. Ti si kod Arkana isao licno..znas valjda. Ajde da ne trazim..i ako su kugle, jel stipsario na kalibru ? 1
Recommended Posts