copkillah Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 18 minutes ago, Uskebasi said: Pa vi opet svirajte 5 sekundi Koliko su preglupi ispali svi koji su ga prozivali što ne daje podršku 2
James Marshall Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 (edited) Otkud znaš, možda su ga oni i motivisali, mislim, svako ima svoje razloge za podršku i za tajming iste. U svakom slučaju, svaka čast, velika stvar, veliko ime an ženeral: ko hoće da podrži super, ko neće nema smisla siliti ga, meni je to prozivanje jedna od najgorih stvari. Svako ima pravo da bude i ostane šta hoće, pa i govno. Edited December 26, 2024 by James Marshall 3
copkillah Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 3 minutes ago, James Marshall said: Otkud znaš, možda su ga oni i motivisali, mislim, svako ima svoje razloge za podršku i za tajming iste. U svakom slučaju, svaka čast, velika stvar, veliko ime an ženeral: ko hoće da podrži super, ko neće nema smisla siliti ga, meni je to prozivanje jedna od najgorih stvari. Svako ima pravo da bude i ostane šta hoće, pa i govno. Čisto sumnjam da čita forum Ovo drugo, tačno sve.
James Marshall Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Just now, copkillah said: Čisto sumnjam da čita forum Ovo drugo, tačno sve. ako je iole normalan, ne čita, dovoljno mu je stresan život i ovako 1
Hele Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 2 minutes ago, James Marshall said: ako je iole normalan Znači, čita 2 1
Кристофер Лумумбо Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 (edited) 52 minutes ago, Uskebasi said: Pa vi opet svirajte 5 sekundi Nisam ni sumnjao Edited December 26, 2024 by Кристофер Лумумбо
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 balša, nakić, bošnjaković ćute, gledaju u pod 4
Eleniko Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 2 hours ago, copkillah said: Dve velike sudijske greške u poslednjih 60 sekundi 2 hours ago, Filozof manijak said: Ukradena sekunda Nije se desilo x2. 1 1
lord_s Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Opa sunce ti poljubim Ponovo Cacak rusi vlast Da se spremamo za ABA2 sledece sezone
Valk Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Ne teraj me da klikćem na Ostoju, je li realno da preti Željku ili je po običaju klikbajt?
smooth.Op Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Just now, Valk said: Ne teraj me da klikćem na Ostoju, je li realno da preti Željku ili je po običaju klikbajt? Ma to je od sinoć. Pokušao da baci neku foricu kako se u najku išlo na F4.
Valk Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Just now, smooth.Op said: Ma to je od sinoć. Pokušao da baci neku foricu kako se u najku išlo na F4. Bolje ga razumem na italijanskom. A i ovi sa naslovima... u svakom slučaju, veliko poštovanje za Željka i izrečeno. 1
Recommended Posts