Eleniko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Najjače što lik očito nije ni pogledao situaciju, a napisao eseje ovde Zar to nije modus operandi foruma? 1
Orle Zmajević Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Jesper23 said: Pa nije u pitanju 2,5 sekunde već je u pitanju 4,2 sekunde, velika razlika. U fazonu da je 4,5 bilo bi ok? 0,3 sekunde su potrebne da lopta izađe iz ruke, a kod njega je i dalje bila u posjedu, ni za 5 sekundi ne bi izveo. O čemu pričamo, ljudi tako broje. Pet puta otvori ruku i ti u tom periodu moraš da izbaciš, ne znam o čemu uopšte polemišemo. Pokušaj ti izbrojati do 5 pa ćeš vidjeti koliko ćeš promašiti, eto on je namjerno znao da će ovaj zabagovati pa je požurio sa brojanjem? Kad odbrojiš 5 moraš svirati, kakva tolerancija? Sudija je u obavezi da jasno gestikuliše i broji. Ovo komentarišu ljudi koji nikad nisu prišli košarkaškom terenu. Jedino je bila opcija da prestane sa brojanjem i upozori defanzivca ako je previše prišao liniji. 1. 4.11 je bilo kada je lopta van njegovih ruku, jasno se vidi na snimku. 2. Skoro sekunda ukradena na 5 sekundi ukupno je ogromno - pogotovo za nekoga ko radi to jako cesto. 1 1
Uskebasi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Jesper23 said: Ne znam šta predlažeš? Kako da broji, pa da bi vi bili zadovoljni. Ovakvih situacija u međusobnim duelima je bilo milion. Pogledao jesam i smiješno mi je kukanje ato što je lik izbrojao 4,11 sekundi u sebi umjesto 5. Ko misli da je precizniji neka pokuša sam Ajd navedi 5 od milion ovakvih situacija. U poslednjem minutu, na jedan razlike... 1
Кристофер Лумумбо Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meni je na osecaj dok sam gledao to bilo prebrzo. 1
Eleniko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 30 minutes ago, Uskebasi said: Ajd navedi 5 od milion ovakvih situacija. U poslednjem minutu, na jedan razlike... ko beronovi koraci.....
Mindaugas Žukauskas Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Jesper23 said: Sad vrtim snimak Nikad nije kasno Pazi da ne preteraš, oće da se promeni mišljenje o situaciji nakon što pogledaš snimak.
sigurnost Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 hours ago, *edited by mod said: Izgleda da su mu koraci u završnici generalno slaba tačka. Isti lik nije video Beronov trokorak. Isti je sudio faul u napadu Panteru u finalu kupa posle flopa Pejdža.
Midžeta Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 3 hours ago, Eleniko said: Zar to nije modus operandi foruma? @Weenie Pooh Daj assesuj ovu situaciju da zatvorimo temu 1 1
Weenie Pooh Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Midžeta said: @Weenie Pooh Daj assesuj ovu situaciju da zatvorimo temu Pazi, situacija realno jeste alarmantna, zaslužuje pomnu analizu hladne glave čak i na ovaj sveti dan - neki bi rekli posebno na ovaj sveti dan. Vidim da ste već ušli u personalne prozivke, ko je gledao, ko nije gledao - zajebite to. Evo primera radi 1 ja ceo dan danas sedim i gledam, vrtim, refrešujem, i iskreno sam šokiran konačnim zaključkom tj. zvaničnom objavom. Opet, moram i da priznam da krivim samog sebe - ništa nije ni sugerisalo da ćemo ovog puta imati drugačiji tretman, da će se stvari posle toliko čekanja najzad promeniti nabolje. Sami smo krivi, na kraju krajeva, zato što smo se uzaludno ponadali, jebiga. Iz ove perspektive, treba se setiti koliko puta smo iste takve odluke imali prilike da vidimo, godinama i godinama unazad. Svi vrlo dobro znamo kome to na kraju sezone ide na štetu. Ne znam koliko ima smisla ulaziti u tehnikalije, kad je bilo +5 a kad +6, ko je koliko izbrojao, šta je zaista bio plan... to su neki nebitni detalji. Odgovoran za ishod je bio samo jedan čovek, a onaj iznad njega (ne)će primeniti iste sankcije koje je primenio i prethodnih godina. Zato kažem, moramo da se pomirimo sa realnošću, stavimo ovo sranje iza sebe, i okrenemo se izazovima koji nas očekuju u ostatku sezone. Ako budemo stoički smireno odradili onaj deo posla koji je do nas, nije isključeno da na kraju sve ipak prođe bez posledica. Nije isključeno da ovog puta Salahovo kačenje porodične proslave kufirskog praznika pod jelkom ne bude rezultovalo kolapsom u drugom delu sezone. Male su šanse, ali treba se nadati najboljem. #notmychristmass #astaghfirullah #ynwa Edited 7 hours ago by Weenie Pooh 2 1
Lord Stef Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Od cele ove price meni je najfascinantnije saznanje da je Weenie nas, bio sam ubedjen da on osim engleskog fudbala apsolutno nista drugo ne gleda Iz rubrike gde us sta rade, naleteh na IG na neku kompilaciju poteza Boa Mekejleba (jebem ti sunce sto je taj bio brz), i dole u komentarima sam Bo nekome odgovara da su svi treneri savetovali igrace da ga usmeravaju u levo, a niko nije znao da je on prirodno levak 1 6 1
johan nagel Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nike нови технички спонзор, наредних шест година каже Остојах.
kud u maglu Simoviću Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago hvala bogu da smo se rešili ovih nesretnika od ua
Orle Zmajević Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na stranu sudijske odluke, ja moram reci jedno veliko BRAVO svim drugovima ciganima koji su uputili poruku zvalonji, i potpisujem da Partizan izgubi apsolutno svaku utakimicu protiv njih ako oni upute istu poruku. Prioriteti moraju da se znaju i nikada nije kasno ! 1
Recommended Posts