Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Ne znam što ovi razni vole da crtaju metu na uinijevom čelu. Bolje da probaju nešto da nauče od njega.

• +1 2
Posted

Žoc zvecka ključevima umesto da popuni zapisnik na sred utakmice kao lažni gospodin Sfero. 

image-425740-crop516x516.jpg.6a060b7d7ee13e9f33528f31e29ad4c8.jpg

• -1 1
  • Tužno 2
Posted

Ne znam kako su utvrdili pogrešku sudija sa sekundama, sudije nemaju štopericu već broje rukom. Jedino ako je odbrojao 4 umjesto 5 puta.

Posted

Prava šteta, da smo imali još sekundu, izveli bismo aut jako i nigde

Akcija 107

• +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, Jesper23 said:

Ne znam kako su utvrdili pogrešku sudija sa sekundama, sudije nemaju štopericu već broje rukom. Jedino ako je odbrojao 4 umjesto 5 puta.

Prosto je štopericom utvrđeno da je od hvatanja lopte Brauna do izbacivanja lopte prošlo 4.11 sec. Ne znam kakva su pravila, i da li se meri od momenta kad je uhvatio loptu, ili kad sudija digne ruku u vazduh. Ako je ovo drugo, onda je prošlo i manje od 4 sec. Nije vršio nikakvo odbrojavanje, samo je držao podignutu pesnicu.

• +1 4
Posted
6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

samo je držao podignutu pesnicu.

Simbol otpora crno-beloj tiraniji

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pomalo je bizarno da se sudije polomiše gledajući video ne bi li namincali 0.1 sekundu na satu za igru, a onda u sledećem slučaju broje u sebi do 5 ofrlje. Trebalo bi uvesti neki sat i za tu zajebanciju, i nema laži, nema prevare. Takođe bih uveo da se zaustavlja vreme prilikom svakog koša, dosta igrača manipuliše vremenom pri kraju četvrtina, i odlaže izvođenje lopte.

• +1 3
Posted
28 minutes ago, April said:

Prava šteta, da smo imali još sekundu, izveli bismo aut jako i nigde

Akcija 107

Hajde prvo pogledaj situaciju.

Posted
41 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Prosto je štopericom utvrđeno da je od hvatanja lopte Brauna do izbacivanja lopte prošlo 4.11 sec. Ne znam kakva su pravila, i da li se meri od momenta kad je uhvatio loptu, ili kad sudija digne ruku u vazduh. Ako je ovo drugo, onda je prošlo i manje od 4 sec. Nije vršio nikakvo odbrojavanje, samo je držao podignutu pesnicu.

Šta bi bilo da je bilo 5.01? Onda bi bila Zvezda oštećena? Smiješno. Pa na svakoj utakmici ima ovakvih situaicija i sudija uvijek nekoga ošteti obzirom da nema tajmer da zapišti na tačno 5 sekundi. Ako hoće precizno mjerenje neka ubace zapisnički sto u priču. Sudija nije povrjedio pravila košarkaške igre, očekivati od ljudi da budu precizni u sekundu je retardirano. Za korake je već druga priča, to je objektivno moguće uočiti i dosuditi.

• Haha 1
Posted

Retardirano je da sudija donese takvu odluku minut pre kraja neizvesne utakmice, pogotovo ako nije siguran. Kao u tenisu da ti dosudi prekoračenje vremena za servis na meč lopti. Elem, sudije su bile ok manje više. 

• +1 5
Posted

Izgleda da su mu koraci u završnici generalno slaba tačka. Isti lik nije video Beronov trokorak.

Posted
Just now, *edited by mod said:

Izgleda da su mu koraci u završnici generalno slaba tačka. Isti lik nije video Beronov trokorak.

Što reče @Milošica, nekako se uvek baš njemu dešavaju takve stvari. I 5 na 3 utakmica i Beronovi koraci i prošlosezonski prekid finala KLS...

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
53 minutes ago, Jesper23 said:

Sudija nije povrjedio pravila košarkaške igre

Recimo da je svirao na 2.5 sec, da li je onda "povredio pravila"? Gde je granica? 

Naravno da je subjektivno merenje i nemoguće je biti 100% precizan, al kad omašiš za čitav sekund od mogućih 5, naravno da će da se podignu obrve. Plus što neko reče da je prirodnije da se i istoleriše neko malo prekoračenje, nego da sasečeš ekipu ovakvom lošom odlukom u jako bitnoj fazi utakmice.

• +1 2
Posted

Uroš Nikolić je čini mi se sudio i onu na sajmu pripremnu kada je prekinuo utakmicu zbog skandiranja Vesni.
...
Igrači su juče imali slobodan dan.
Nadam se da će danas ful trenirati Vanja, Frenki i Tajrik, te da ćemo lepo pripremiti meč sa Fenerom u ova dva dana.
Posle toga Makabi, tako da bi sa te dve pobede ponovo bili u igri za dalje. Ako bi to završili kako treba i kompletirali se, napravili bi odličan zamajac za dalje.
Dakle, Fener... :fantom:

• +1 4