copkillah Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da ostane i ovako zapisano, Uroš Nikolić ćokijevska poslušna kučkica
uini Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 28 minutes ago, copkillah said: Da ostane i ovako zapisano, Uroš Nikolić ćokijevska poslušna kučkica kako su došli do toga da revidiraju svega ove četiri situacije?
copkillah Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, uini said: kako su došli do toga da revidiraju svega ove četiri situacije? Prozivao ih je Željko da je liga neozbiljna, pa eto, da pokažu da su ozBiLjNi
uini Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago ne znam, ne kapiram logiku po kojoj su izabrane dve ispravne odluke iy prve četvrtine i dve pogrešne na kraju tekme. obično se navode samo pogrešne odluke ali ove dve nisu jedine, to je sigurno nebitno, čisto me fenomenološki zanima 1 1
Midžeta Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago (edited) Da pokazu da umeju i dobro da sude Edited 12 hours ago by Midžeta 2
kud u maglu Simoviću Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago možda ima veze sa zapisnikom i pritužbama kluba na pojedine odluke?
Orle Zmajević Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Koraci Kalinica kad je dobio 2+1 su bili cak i ocigledniji nego ove dve situacije, tesko da bi im to promaklo da su analizirali celu utakmicu. 1
uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: možda ima veze sa zapisnikom i pritužbama kluba na pojedine odluke? moguće, mada bi to značilo da su pritužbe išle (opet) samo na ove četiri situacije. pri čemu ne znam zašto bi se iko bunio za prvu tehničku petruševa (za ovu drugu ajde, kao deo folklora iščuđavanja šta-nam-rade, mada je i tu bilo jasno) ne mogu da zamislim kako se niko nije bunio za ostale stvari ali za ove tehničke petruševa jeste nebitno je zaista, samo mi sus izgleda a pritom ne znam procedure izvan nba
SNARC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Imamo ulaznicu viska za tekmu protivu Fenera, zona 400, zapad. Prodajemo je po nabavnoj ceni ako nekome od forumasa treba. Fala 1
Eleniko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, SNARC said: Imamo ulaznicu viska za tekmu protivu Fenera, zona 400, zapad. Prodajemo je po nabavnoj ceni ako nekome od forumasa treba. Fala
SNARC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, Eleniko said: Arkan te pridrzava dok cekate u redu za gelato ? 5
Eleniko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Objasniću: scena je iz filma Titanik u kojoj na dno okeana tone preskupi i precenjeni brod. Ima sličnosti sa stvarnim događajima iz sporta. 1
*edited by mod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Orle Zmajević said: Koraci Kalinica kad je dobio 2+1 su bili cak i ocigledniji nego ove dve situacije, tesko da bi im to promaklo da su analizirali celu utakmicu. To je čak i komentator Arene stidljivo potvrdio.
Recommended Posts