napadaj Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ima neka komšijska čapri da Željko kad dođe utučen posle poraza kući žena mu pusti Prodigy i urla "Smack my bitch up". Ljudi oko njih uglavnom ne znaju engleski, samo se žale na buku. Matori ljudi, pristojan kraj, ne ide.. U njegovoj izvedbi je to pre ova verzija: 4
Orle Zmajević Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 51 minutes ago, Vasilij Zajcev said: neshvatljiva nesposobnost da se izvede aut za 5 sekundi. Da, cesto se desava, ali veceras nije bilo 5 sec ni pod razno. 1
Milošica Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Kome se uvredljivo skandiralo, a sudije se pravile gluve? 2 hours ago, kralj said: Svim ustaškim pičkama ovog sveta. 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Bas svim, a ne nekim konkretnim? E ozbiljno, nisam gledao taj deo meča. O čemu se ovde radilo?
Mindaugas Žukauskas Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 18 minutes ago, Milošica said: E ozbiljno, nisam gledao taj deo meča. O čemu se ovde radilo? Stoka je skandirala hrvatskom sudiji da je pička ustaška 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 31 minutes ago, Orle Zmajević said: Da, cesto se desava, ali veceras nije bilo 5 sec ni pod razno. I meni se činilo, sad sam vratio pa merio, izađe nešto oko 4.70. Bem li ga, mislio sam da sudija odbrojava prstima sekunde, ali on samo drži pesnicu podignutu i verovatno broji u sebi/za sebe. Msm isti kurac, mora to ranije da se ubaci.
Milošica Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Stoka je skandirala hrvatskom sudiji da je pička ustaška Hvala. Nisam video, a kraljev odgovor me je dodatno zbunio.
Orle Zmajević Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: I meni se činilo, sad sam vratio pa merio, izađe nešto oko 4.70. Bem li ga, mislio sam da sudija odbrojava prstima sekunde, ali on samo drži pesnicu podignutu i verovatno broji u sebi/za sebe. Msm isti kurac, mora to ranije da se ubaci. 1 3
Midžeta Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Mozda stvarno crta kucice kad treba aut da se nacrta 2
Mindaugas Žukauskas Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Orle Zmajević said: Da jbt, skoro sekundu ukrao čovek. Dosta blatantno
Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: I meni se činilo, sad sam vratio pa merio, izađe nešto oko 4.70. Bem li ga, mislio sam da sudija odbrojava prstima sekunde, ali on samo drži pesnicu podignutu i verovatno broji u sebi/za sebe. Msm isti kurac, mora to ranije da se ubaci. ne radi se o tome šta mora, ovo niko normalan ne bi sudio sem kao čin skretanja pažnje na sebe. sad mi treba da raspravljamo o sekundama u relativno fair and square utakmici. bugarče jeste poludelo ali je drugoj tehničkoj prethodila masivna ignorancija faula na njemu. ne znam da li su pičke ustaške, vrv nisu ali pojma nemaju. 1
MiddleClass Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 5 minutes ago, Orle Zmajević said: @Djolle Objasni mu da ne broji stoperica nego sudija 1
Milošica Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, MiddleClass said: @Djolle Objasni mu da ne broji stoperica nego sudija Pa to i kažemo 2
copkillah Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I vidimo da ne ume da broji ili možda ume, ali je to onda objašnjenje Željkovog indirektnog pominjanja sudija (što mi je zasmetalo).
Milošica Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago https://www.instagram.com/reel/DD7yRpxx7ki/?igsh=MW9yenowaDdpcTlwZg==
Mindaugas Žukauskas Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 7 minutes ago, Eleniko said: ne radi se o tome šta mora, ovo niko normalan ne bi sudio sem kao čin skretanja pažnje na sebe. sad mi treba da raspravljamo o sekundama u relativno fair and square utakmici. bugarče jeste poludelo ali je drugoj tehničkoj prethodila masivna ignorancija faula na njemu. ne znam da li su pičke ustaške, vrv nisu ali pojma nemaju. Potpisao bih ovo da nije završnog pasusa, mislim da je suđenje u prvoj četvrtini bilo evroligaško. Posle naravno kreće rulja sa standardnim repertoarom i gubljenje kompasa. Iskreno ne znam ko normalan i pristaje da sudi ove svinjarije, ovde sudija nikad ne može biti pobednik, aka dobar sudija 1
Recommended Posts