copkillah Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Evo, verovatno je ljut zbog tehničke, iako to ništa nije presudilo. Dodao je i ovo da mu se sudije posle izvinjavaju zbog grešaka. Realno nema nekih većih zamerki na suđenje osim onih koraka Bolomboja. 1
Vasilij Zajcev Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, napadaj said: Sledeće sezone da uzmemo neke average IQ strance, ovi su well below average IQ. Ako je Stiven Hoking donirao matične ćelije, Ostoja da kupi celu epruvetu i ubrizga u 15 muških kamerunskih beba kupljenih na crnom (heh, crnom ) tržištu. Gajiti tu decu na farmi u Prislonici i pojiti mlekom kobile Viole. Uz jutarnja isplivavanja u Moravi, osmosatne taktičke treninge sa Željkom Obradovićem i guslarske večeri o neverovatnim uspesima Željka Obradovića to bi trebalo sve da klikne za 20, 25 godina.
Milošica Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, April said: Šta, sad su mu sudije krive? Neće po Balši javno, mada možda je i zaslužio.
Jimmy Kowalski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, napadaj said: "Ja sam pričao na engleskom, po navici" 🤣🤣🤣🤣 Dis iz dzouk bre 1
Mindaugas Žukauskas Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zato sto nisu klinci od 12 godina koji prvi put drze loptu u rukama.. Sve jasno, ali i za izvođenje lopte postoje crtanja kretnje, plan A, plan B, i tako dalje. Jedino što vidim da je konstanta je da g.Obradović ima problem sa uvođenjem u čitavoj Evroligi. I to sa dva različita seta elitnih igrača 5
BWA Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ocekivan poraz. Igrali u gostima iskasapljeni povredama. Veći problem je poraz od Budućnosti ali oni će ionako kiksati više puta do kraja. 1
Eleniko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, Vasilij Zajcev said: neshvatljiva nesposobnost da se izvede aut za 5 sekundi. Treba bre prebaciti loptu preko Jaga, ne može to svako
MiddleClass Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 minutes ago, napadaj said: "Ja sam pričao na engleskom, po navici" 🤣🤣🤣🤣 Pravi se Englez 1
SNARC Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ako je Stiven Hoking donirao matične ćelije, Ostoja da kupi celu epruvetu i ubrizga u 15 muških kamerunskih beba kupljenih na crnom (heh, crnom ) tržištu. Gajiti tu decu na farmi u Prislonici i pojiti mlekom kobile Viole. Uz jutarnja isplivavanja u Moravi, osmosatne taktičke treninge sa Željkom Obradovićem i guslarske večeri o neverovatnim uspesima Željka Obradovića to bi trebalo sve da klikne za 20, 25 godina. Dobices 15 losih kosarkasa..15 prosecnih autolimara..i 15 nezasitih naprednjaka sa alopecijom u najavi. Sve to u samo 15 osoba. 2
Jimmy Kowalski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Sve jasno, ali i za izvođenje lopte postoje crtanja kretnje, plan A, plan B, i tako dalje. Jedino što vidim da je konstanta je da g.Obradović ima problem sa uvođenjem u čitavoj Evroligi. I to sa dva različita seta elitnih igrača Ma daj, kao da im crta kvantnu fiziku, pa im nije jasno. Nista drugo im ne crta nego uobicajeno, samo sto se oni ponasaju kao da su sa Marsa pali kada protivnik bude agresivan. Nije samo ovo 2 puta sto je isteklo 5 sekundi, imas i ono lose dodavanje Sterlinga za Tyriqea. Gde se bre tako dodaje lopta.. 1
Mindaugas Žukauskas Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Ma daj, kao da im crta kvantnu fiziku, pa im nije jasno. Nista drugo im ne crta nego uobicajeno, samo sto se oni ponasaju kao da su sa Marsa pali kada protivnik bude agresivan. Nije samo ovo 2 puta sto je isteklo 5 sekundi, imas i ono lose dodavanje Sterlinga za Tyriqea. Gde se bre tako dodaje lopta.. Opet kažem, malo je simptomatično da se to stalno njemu dešava. Možda imaju neke finese koje treba da opravi. I sam je na presici preuzeo apsolutnu odgovornost, možda je bio iskren. Možda je i problem u tenziji koju nabija, i onda igrači počnu da paniče. Prosto ne mogu da verujem da sam gledao tekmu 2 sata i da je ona odlučena sa dva neubacivanja iz auta. 2 1
Vasilij Zajcev Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ima neka komšijska čapri da Željko kad dođe utučen posle poraza kući žena mu pusti Prodigy i urla "Smack my bitch up". Ljudi oko njih uglavnom ne znaju engleski, samo se žale na buku. Matori ljudi, pristojan kraj, ne ide.. 1
Jimmy Kowalski Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Mindaugas Žukauskas said: Opet kažem, malo je simptomatično da se to stalno njemu dešava. Možda imaju neke finese koje treba da opravi. I sam je na presici preuzeo apsolutnu odgovornost, možda je bio iskren. Možda je i problem u tenziji koju nabija, i onda igrači počnu da paniče. Prosto ne mogu da verujem da sam gledao tekmu 2 sata i da je ona odlučena sa dva neubacivanja iz auta. Pa ne desava se ni nama na svakoj utakmici, protiv svakog protivnika. Mi naravno pamtimo nase takve kikseve, kao sto pamtimo i trojke sto primamo u poslednjim sekundama cetvrtine, pa izgleda da se samo nama stalno desava. Naravno da je u pitanju strah od izgubljene lopte pa sve cekaju da se neko dovoljno otvori da kao ne rizikuju, a onda upadnu u paniku. Ali zato moraju svi igraci na terenu da bolje odreaguju na agresivnost, a ne da se samo jedan pokusava otvoriti, a ostali samo posmatraju. Kao i kod zagradjivanja kosa, stalno se govori da svi moraju da ucestvuju, da ne moze nijedan igrac da bude nemi posmatrac.
Recommended Posts