December 22, 2024Dec 22 Zašto ovaj košarkaš nije u Partizanu ako već želi da ide iz Makabija ??? Treba nam ko leba. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/88237/venjen-gejbrijel-ide-u-panatinaikos/vest
December 22, 2024Dec 22 3 hours ago, Nebojsa said: nema za cim da zalimo, prosto su bili bolji u najbitnijim momentima utakmice. Ja žalim zbog Asvela konkretno, protiv Efesa nisam imao neka očekivanja realno Edited December 22, 2024Dec 22 by ubibobi
December 23, 2024Dec 23 Trazi mi kod za kupovinu karata za tekmu protiv Fenera. Zna li neko o cemu je rec ? Spoiler
December 23, 2024Dec 23 5 hours ago, SNARC said: Trazi mi kod za kupovinu karata za tekmu protiv Fenera. Zna li neko o cemu je rec ? Hide contents možda je broj sezonske? njega možeš da nađeš u mejlu kada klikneš na download ticket pa ti otvori novu stranicu pa onda ispod qr koda
December 23, 2024Dec 23 1 hour ago, copkillah said: možda je broj sezonske? njega možeš da nađeš u mejlu kada klikneš na download ticket pa ti otvori novu stranicu pa onda ispod qr koda Ne da mi ni da odaberem kartu a jos manje da je downloadujem. Sezonsku, nazalost, nemam.
December 23, 2024Dec 23 Prioritetna prodaja ulaznica za mečeve protiv Fenerbahčea i Makabija traje do utorka u 12.00. Ako nemaš nekoga sa sezonskom da ti kupi, onda tek sutra posle 12 u slobodnoj prodaji.
December 23, 2024Dec 23 3 minutes ago, smooth.Op said: Prioritetna prodaja ulaznica za mečeve protiv Fenerbahčea i Makabija traje do utorka u 12.00. Ako nemaš nekoga sa sezonskom da ti kupi, onda tek sutra posle 12 u slobodnoj prodaji. Fala
December 23, 2024Dec 23 44 minutes ago, SNARC said: Ne da mi ni da odaberem kartu a jos manje da je downloadujem. Sezonsku, nazalost, nemam. E pa to, sezonska ti je uslov. Javi sledeći put, na moju su već kupljene neke karte za Fener. Da se ne cimaš sa slobodnom prodajom, to je lutrija.
December 23, 2024Dec 23 Ja imam sezonsku i ne kupujem dodatne karte, pa ako treba nesto javite @SNARC Edited December 23, 2024Dec 23 by Lezilebovich
December 23, 2024Dec 23 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Ulazi Deda, sledi preokret.. Nema Ledeja, jbg.