Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Eleniko said:

treba da budete zadovoljni

niko vam nije proturio loptu kroz noge

ni proverbijalni larkin

:laugh::laugh::laugh:

• Haha 3
Posted

video sam samo da je poku u nekom trenutku imao 6x blokada. haos ako nisam ja izmislio ili grafika

• +1 1
Posted

Замолио бих да се не вређа брат Камински поређењем са Рамбом.

Поку 5 асистенција, 6 блокада. Штета што се неретко погуби у нападу (а и у одбрани) али дечко зна кошарке дефинитвно, од њега можда и буде добар евролигашки играч за разлику од Мајка. Надам се да ће добити минутажу у будућности мада се то код Жоца никад не зна.

• +1 4
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ova ekipa stvarno može biti bomba sledeće sezone ako se zadrže nosioci. Dejvis naravno mora da leti, tu dovesti neku pristojnu zamenu, i po mogućstvu Monekea na 4. Vašington može biti paklen EL igrač, ako se zadrži ovde.

To je otprilike i moje mišljenje koje se samo učvršćuje. Dejvis I Majk da produže negde dalje ostali da se zadrže pojačanja. Naravno iffe i Frenki u zavisnosti od zdravstvenog stanja.

Trenutno po pruženim partijama ovih 7-10 na pola je otprilike realno stanje. Po rasporedu je moglo i bolje da bude ali po igrama nije.

• +1 3
Posted

Sjebalo vas je to što danas svako igra basket 

• Haha 2
Posted

Što je sasvim logično... 

• +1 1
Posted
16 hours ago, johan nagel said:

Поку 5 асистенција, 6 блокада. Штета што се неретко погуби у нападу (а и у одбрани) али дечко зна кошарке дефинитвно, од њега можда и буде добар евролигашки играч за разлику од Мајка. Надам се да ће добити минутажу у будућности мада се то код Жоца никад не зна.

Ubacio je jednu tricu koja se nije računala jer su svirali neki glupi faul Tajriku ispod koša. Kad bi se ustalio u tim procentima (nešto kao Bonga) iz vana bio bi bomba igrač. Inače sve čiste blokade, odlična protekcija obruča kad nam ovi picopevci ulaze pod koš. 

Pominjao sam i ranije, ovaj tim će doterati onoliko daleko koliko bude porastao do kraja sezone, a ja najveći potencijal za rast vidim u Pokuu i Dujanu.

Ako bi ostao isti sastav i dogodine, uz samo jednu jaku četvorku, plejof bi bio sasvim dostižan, smeo bih i pare da stavim na to. Tipa neki Ledej bi nam pokrpio sve ikad viđene probleme, a čuo sam i da voli da se vraća u timove u kojima je ranije igrao :ph34r:

• +1 3
Posted

Koliko poena je Osmani dao dok ga cuvao Poku?

Posted

Између 0 и 25

Капирам да алудираш на то да је дао доста, немам појма морао бих да одгледам снимак а пре бих се убио реално.

У сваком случају га је срало јако, не знам колика је ту тачно Покуова одговорност, сећам се неколико јако добрих одбрана са његове стране.

Posted

Velika odgovornost. Moze jednom da usere, ne moze da da 25 userskih poena ako odigras odbranu kako treba. Neko je lepo primetio da Poku na istoj utakmici moze da odigra i kao iskusni majstor i kao junior koji nije dorastao. I to se ponavlja od pocetka sezone i po takvim amplitudama je prilicno jedinstven.

• +1 1
Posted

Dao je puno poena preko Pokua, a još više preko Majka. Poku je bio dobar na strani pomoći i u rotacijama uglavnom, dok je 1na1 ispadao. Svakako smo dosta ozbiljnije igrali sa njim u odbrani nego sa evrokupaškom legendom Ajzejom. 

Posted (edited)
2 hours ago, garmonbozia said:

Svakako smo dosta ozbiljnije igrali sa njim u odbrani nego sa evrokupaškom legendom Ajzejom. 

Bolje da smo doveli startnu, normalnu  četvorku nego da se zajebavamo sa njima dvojicom. 

Edited by Kreator