Eleniko Posted Friday at 19:23 Posted Friday at 19:23 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: po mogućstvu Monekea na 4. ovo baš ne razumem, čini mi se kao još jedna vaša fiksacija 1 1
April Posted Friday at 19:23 Posted Friday at 19:23 Nema ovde leba. Sezona doviđenja. Idemo na nove izgovore. Kupiš 15 igrača, igraš sa sedam, a jedan od njih ti je Rambo sa hroničnom kurcoboljom. Napuni te Erdžan Osmani. 2
Popular Post Jimmy Kowalski Posted Friday at 19:26 Popular Post Posted Friday at 19:26 Da smo doveli Osmanija umesto Pokua i Majka, dobili bi veceras. Ali jebiga, nema ko da kaze Zeljku i Zokiju.. 3 7
smooth.Op Posted Friday at 19:27 Posted Friday at 19:27 @April Izvini brate što bez tri bitna igrača nisu u gostima pobedili ekipu koja je trenutno kompletna i u top formi. Ode sezona jebote. Ekipa može da se bije sa svima. Bože zdravlja, pa će se to i ostvariti. 4
Eleniko Posted Friday at 19:29 Posted Friday at 19:29 osmani inače ima jak potencijal da postane vezenkov za sirotilju sad sam i to napisao 1
Milošica Posted Friday at 19:37 Posted Friday at 19:37 7 minutes ago, Eleniko said: osmani inače ima jak potencijal da postane vezenkov za sirotilju sad sam i to napisao Meni je on baš gotivan, old skul igrač. Manje talentovan od Saše, ali snažniji. 1
spaceploitator Posted Friday at 19:38 Posted Friday at 19:38 (edited) 26 minutes ago, April said: Napuni te Erdžan Osmani Naravno da je najbolje dve tekme odigrao protiv nas i vas Edited Friday at 19:50 by Valk 1
Fins fleet Posted Friday at 19:45 Posted Friday at 19:45 Zajebite sa sledecom sezonom. SNS ce do tada puci, Ostoja bezi iz zemlje u avionu sa Malim i blizanci se gase. Sta uradimo sada uradili smo. 3
Vasilij Zajcev Posted Friday at 19:46 Posted Friday at 19:46 Iskulirali smo Miroticevu ispalu prosle godine i istrpeli Kaminskog do kraja sezone. Ove isto sa Monekeom i verujemo u sinergiju Majka i Pokua da to neutralisu. Sa sve Dejvisom na poziciji Kaminskog. Samo tvrdoglavo i dosledno.. 1 1
napadaj Posted Friday at 19:46 Posted Friday at 19:46 1 minute ago, Fins fleet said: SNS ce do tada puci Do jaja, to znači da cigani odlaze u istoriju, tako da smo dobri 1
Vasilij Zajcev Posted Friday at 19:47 Posted Friday at 19:47 2 minutes ago, Fins fleet said: Zajebite sa sledecom sezonom. SNS ce do tada puci, Ostoja bezi iz zemlje u avionu sa Malim i blizanci se gase. Sta uradimo sada uradili smo. Kupujem!
April Posted Friday at 19:54 Posted Friday at 19:54 8 minutes ago, smooth.Op said: @April Izvini brate što bez tri bitna igrača nisu u gostima pobedili ekipu koja je trenutno kompletna i u top formi. Ode sezona jebote. Ekipa može da se bije sa svima. Bože zdravlja, pa će se to i ostvariti. Ja sam se već odredio da mi je ovo bolji tim i bolja košarka od onih u prethodne tri godine. Što uopšte ne znači da me manje nervira odbrana koju su svi provalili, povlastice za ljubimce, sakrivanje muda u svakoj četvrtoj četvrtini i jedna ista utakmica kao u danu mrmota. Ko to u trećoj četvrtini nije znao da ćemo izgubiti?
MiddleClass Posted Friday at 20:03 Posted Friday at 20:03 44 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ova ekipa stvarno može biti bomba sledeće sezone KK Sledeca sezona? 1
Recommended Posts