garmonbozia Posted Friday at 18:13 Posted Friday at 18:13 Just now, Midžeta said: Deniz zablistala kad je intervjuisala Tajrikaru nije ovo deniz, ovo je didem
ubibobi Posted Friday at 18:14 Posted Friday at 18:14 Just now, garmonbozia said: kako je ova eyefuckovala Tajrika sad A Erkana ništa, već smo pobedili
Midžeta Posted Friday at 18:15 Author Posted Friday at 18:15 Just now, garmonbozia said: nije ovo deniz, ovo je didem Aaaa, fala idem da editujem
Djolle Posted Friday at 18:15 Posted Friday at 18:15 Može za ovaj protest tehnička, ne sporim, ali onda Efes treba da ima jedno 3 komada,.. btw. baš mi se sviđa kako je posložen Efes, odlična ekipa 7
J-♣ Posted Friday at 18:17 Posted Friday at 18:17 Uz jednu glupu izgubljenu loptu i dva-tri smušena napada kada niko ne preuzima šut je dobro za sada. Pitanje je za obe ekipe kako stoje sa snagom; mi, mali broj raspoloživih EL igrača iliti "kratka rotacija", a Efes za jedan dan kraći odmor u ovonedeljnom dvomeču.
holden kolfild Posted Friday at 18:19 Posted Friday at 18:19 cuvajte mi klub. idem didem da se userem od alkohola. midzi, sstr legendo kod tebe su kljucevi partizana. i u bongicinim mudima. ja cu da mu sasoljim! okej , i huja. 1 1 3
Lord Stef Posted Friday at 18:21 Posted Friday at 18:21 Ok, ja sam sad sa slave, sta sam propustio, kakvi smo?
Milošica Posted Friday at 18:22 Posted Friday at 18:22 Just now, Lord Stef said: Ok, ja sam sad sa slave, sta sam propustio, kakvi smo? Odbrana za 9(bilo bi 10 da nije nekih nasedanja na finte). Napad u prvoj četvrtini odličan, posle Oturu zaključao. 1 1
Midžeta Posted Friday at 18:28 Author Posted Friday at 18:28 Rambo ce ostati bez face, bice kao Chucky
Milošica Posted Friday at 18:39 Posted Friday at 18:39 (edited) Kako Vlahović uvek ima potrebu da se pravda i sere o nekoj sreći i nekim kompenzacijama. Edited Friday at 18:40 by Milošica 3
Recommended Posts