MiddleClass Posted Thursday at 10:01 Posted Thursday at 10:01 Just now, shimpu said: Sutra sigurno gubimo +1
shimpu Posted Thursday at 10:08 Posted Thursday at 10:08 Kako smo svi odmah odreagovali na middleassov pokusaj probacivanja lopte kroz noge. Bukvalno smo ga pojurili i iznabadali, a nismo ga povredili. Barem ne fizicki 1 6
Eleniko Posted Thursday at 10:09 Posted Thursday at 10:09 Just now, shimpu said: Kako smo svi odmah odreagovali na middleassov pokusaj probacivanja lopte kroz noge. Bukvalno smo ga pojurili i iznabadali, a nismo ga povredili. Barem ne fizicki pobrkao si imena to je zokiassov 1
Filozof manijak Posted Thursday at 10:11 Posted Thursday at 10:11 Gle, Middlara, ja misleo Anđus prognozer
Eleniko Posted Thursday at 10:12 Posted Thursday at 10:12 11 minutes ago, ubibobi said: Danas sigurno nećemo izgubiti prejak đinks, samo tako
*edited by mod Posted Thursday at 10:22 Posted Thursday at 10:22 41 minutes ago, Eleniko said: kad ćemo konačno čuti istinu da su se frenki i ife iznabadabadabali posle treninga Kasne plate i Vanja je udario Željka. 1 1
copkillah Posted Thursday at 10:27 Posted Thursday at 10:27 16 minutes ago, Filozof manijak said: Gle, Middlara, ja misleo Anđus prognozer cela ta ekipica je Anđus 1
kud u maglu Simoviću Posted Thursday at 10:31 Posted Thursday at 10:31 20 minutes ago, Filozof manijak said: Gle, Middlara, ja misleo Anđus prognozer to je i anđus prognozirao slučajnost, ne bih rekao 3
sigurnost Posted Friday at 14:23 Posted Friday at 14:23 On 19. 12. 2024. at 11:22, *edited by mod said: Kasne plate i Vanja je udario Željka. To nešto politički?
smooth.Op Posted Friday at 14:30 Posted Friday at 14:30 Danas na smenu lopta u ruke Karliku pa Duanu. Nadam se da će Poku i Majk moći protiv njihovih četvorki (bilo bi dobro ako Vilis ne igra), jer će onda Bonga biti na tri, a to nam treba baš. Imamo dan odmora više i može svašta da bude. 1
kud u maglu Simoviću Posted Friday at 17:05 Posted Friday at 17:05 9 minutes ago, Midžeta said: Bice zajebano ovo 1
Recommended Posts