Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Naravno da je glupo, ali to je omiljena navijacka zanimacija. Pogledaju kalendar na pocetku sezone, pa se bave prgnoziranjem, ovo dobijamo sigurno, ovo verovatno, ovo sigurno gubimo, podvuku crtu i izracunaju da ce nam 18-16 skor biti dovoljan za top 8 recimo. A svaki trener ponavlja da se ide utakmica po utakmica, jer niti znas u kakvom ces sastavu i kakvoj formi biti u nekom trenutku, niti protivnik.

Neko je lepo posle pobede posle Pao napisao u stilu "boli me uvo za plejof i pleiin sada, za ovakve utakmice se zivi". Besmisleno je opterecivati se koliko je pobeda potrebno za plejof, koliko za plejin, gledas da se boris i das sve sto mozes u datom trenutku i gotovo. Ako na kraju bude dovoljno za visok plasman super, ako ne, nema zamerki jer si dao svoj neki maksimum..

Па не знам шта бих ти рекао. Да не отварамо сад опет те теме (а и Теда сте ми отерали) али занимљиво ми је да се на баскету масовно запатио тај став ‘ма само нек се боре па који год да заврше, наши су’ док се на фудбалу јебава најшира фамилија свима ако је у 17ом минуту утакмице 0-0. Но добро то је друга тема.

Што се кошарке конкретно тиче, делује ми крајње неамбициозно тај став. Ако већ имамо 24 милиона буџет, девет странаца, Жељка Обрадовића за тренера, паклени домаћи терен у гротлу Арене (и паклено скупе пропуснице), нека дају све од себе па шта буде делује некако мех, подразумева се да ће дати све од себе. Председник Остојах је пре почетка сезоне најавио напад на ф4, можда то није реално али мислим да нико у клубу (па ни Жељко) није бежао од амбиције да будемо у топ 8.

• +1 1
Posted
33 minutes ago, uini said:

jel bilo negde samo nisam video pejst ili kako

malo je na dva mesta

ovo mora u osnovne škole

:nobles:

• +1 4
Posted
10 minutes ago, johan nagel said:

Па не знам шта бих ти рекао. Да не отварамо сад опет те теме (а и Теда сте ми отерали) али занимљиво ми је да се на баскету масовно запатио тај став ‘ма само нек се боре па који год да заврше, наши су’ док се на фудбалу јебава најшира фамилија свима ако је у 17ом минуту утакмице 0-0. Но добро то је друга тема.

Што се кошарке конкретно тиче, делује ми крајње неамбициозно тај став. Ако већ имамо 24 милиона буџет, девет странаца, Жељка Обрадовића за тренера, паклени домаћи терен у гротлу Арене (и паклено скупе пропуснице), нека дају све од себе па шта буде делује некако мех, подразумева се да ће дати све од себе. Председник Остојах је пре почетка сезоне најавио напад на ф4, можда то није реално али мислим да нико у клубу (па ни Жељко) није бежао од амбиције да будемо у топ 8.

Ostoja je to rekao pred proslu sezonu kako bi pojacao hajp i prodao sto vise sezonskih. Ko veruje Ostoji, njegov problem. Zeljko i Savic nikada ne daju takve prognoze, jer je neozbiljno. I nemamo mi igracki budzet od 24 miliona, ova ekipa vredi oko 10-11 miliona.

Ja kao navijac nema sta da budem ambiciozan, ne takmicim se ja. Igraci i trener se spremaju za svaku utakmicu da pobede, posto je alternativa poraz. Ja kazem kako ja gledam na stvari. Meni je dovoljno da se ekipa bori i daje svoj neki trenutni maksimum. Ne promasuju namerno bacanja ili zato sto nedovoljno vezbaju. To je stvar trenutka na samoj utakmici, umora i koncentracije. Isto kao sva promasena kucanja Tyriquea ili ispustene lopte. Ne resava se to tako sto ce mu Zeljko reci "daj koncetrisi se i samo daj zicer, zajebi atraktivnost", a on klimnuti glavom potvrdno. A onda dodje utakmica, on lozana, pun energije, povuce ga lopta pa preceni svoje mogucnosti. Prosto istrpis jer donosi mnogo toga dobro. Ili kada se sudaraju tri nasa igraca na defanzivnom skoku, pa lopta dodje u ruke protivnika. Jebiga, greske su sastavni deo igre, trudis se da ih smanjis, ali ne uspevas uvek. Kada smo bili u seriji pobeda imali smo jako malo izgubljenih, primali prosecno po 75 poena. Ali taj pozitivni momentum je prosao, sada ovako osakaceni i umorni ne mozemo to da ponovimo..

• +1 2
Posted

Ljudi su nas nadskočili, prebili, ubacili sve kad je trebalo... Mi smo bili u egalu na kraju treće, a oni su u toj četvrtini šutnuli tipa 7/8 trojke. I opet na kraju De Kolo iz baš teške situacije.
U utakmici gde smo katastrofalni bili sa linije penala... Jbg uz to i izostanke, zaslužena pobeda francuza, teraj dalje.

Od igrača koji su igrali sinoć, EL iskustvo imaju: Vanja 5 sezona (rovit bio), Bonga 2 sezone, Sterling i Tajrik jednu. I ako računamo Balšu...
Sve ostalo nije igralo ovaj tempo utakmica i očekivano je da imaju padove. Samo da preživimo nekako dok se ne kompletiramo. Karlik sinoć energetski nije bio na nivou. 

• +1 3
Posted (edited)

Jebacemo Efes ružno.

zpCDyUO.gif.5bf57334e6233cdf60912a3a491285fb.gif

Bongica u Konstantinopolju

Edited by hooyadahoo
Slovo
  • Wub 1
  • Haha 4
Posted

bilo bi dobro da se bongica pojavi u konstantinopolju i udostoji nas aktivnim prisustvom

• +1 2
Posted

za očekivati je da se osmani i slične batice ne pojave protiv bratskog kluba

Posted

za očekivati je da koliko pokušavaš i trpaš se u sve bar jednom napišeš nešto smisleno zakonom velikih brojeva ali ne da ti se i dalje 

• Haha 9
Posted

vanja, nilikina i ljumbergtm ostali u beogradu, dejvis i nakić u istambulu

• +1 1
  • -1 1
Posted

Valjda su se samo posvadjali da li ce se posle treninga citati bajke Hansa Kristijana Andersena ili ce citirati Prevera. Nisam cuo da su se tukli. To su se tukli Kalina i Larkin, jer mu je Larkin rekao da su turske serije bolje od Selo gori a baba Mitrovic se ceslja

• Haha 4
Posted (edited)

Ako izgubite sutra Rada je bila u pravu

Edited by MiddleClass
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Ako izgubite danas Rada je bila u pravu

Danas sigurno ne gubimo

• +1 1
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Ako izgubite danas Rada je bila u pravu

je l' smeš u soma evra da danas nema šanse da izgubimo?

• +1 2