copkillah Posted Wednesday at 08:10 Posted Wednesday at 08:10 mi sad imamo podjednake šanse da u petak dobijemo i da puknemo 25 razlike 4
Eleniko Posted Wednesday at 08:40 Posted Wednesday at 08:40 1 hour ago, *edited by mod said: Dobro ne bi išao toliko daleko da kažem da ovaj sastav volim vise nego onaj sa Danteom. Ali ako se uzme da je ovaj poraz bio jak korak unazad i da će trebati ozbiljan skalp ili dva u gostima da bi se to ispravilo, i dalje bi voleo da većinu igrača iz ovog tima vidim i naredne sezone. kojot vam je crtao da je tim projektovan za sledeću sezonu i napad na ono o čemu sanjate. sa druge strane teško mi je da zamislim da kajrik džons ostane sledeće sezone u kkp, pogotovo kad se još raskurca do kraja ove godine. real ostaje tanušan na spoljnim linijama na kraju ove sezone, mislim da će 1 džak para da bude odrešen. 1
kralj Posted Wednesday at 08:43 Posted Wednesday at 08:43 Vašington će biti traženiji od Karlika (mada je i potonji prijatno iznenađenje). MMW 2
Milošica Posted Wednesday at 08:45 Posted Wednesday at 08:45 Ko će biti traženiji ne znam, ali lik će definitivno biti cheat code za EL. Nadam se kod nas. 2
Eleniko Posted Wednesday at 08:47 Posted Wednesday at 08:47 kajrik = karlik, debil sam a i oni koji q, ko da niste mogli da im promenite imena pa da se jedan zove miki a jedan džeri 2
IgaBiva Posted Wednesday at 08:47 Posted Wednesday at 08:47 Pa zar nisu svi potpisali ugovore na 2 godine? 1
Milošica Posted Wednesday at 08:49 Posted Wednesday at 08:49 1 minute ago, Eleniko said: kajrik = karlik, debil sam a i oni koji q, ko da niste mogli da im promenite imena pa da se jedan zove miki a jedan džeri Bolje Geri i Džeri 1
kralj Posted Wednesday at 08:49 Posted Wednesday at 08:49 2 minutes ago, Milošica said: Ko će biti traženiji ne znam, ali lik će definitivno biti cheat code za EL. Nadam se kod nas. Ma ja to razonode radi. Duane je opasan napadač, pitanje da li će da uspostavi neki kontinuitet. Nema sumnje da Karlik ima za dva nivoa bolju sezonu do sada. 1
Eleniko Posted Wednesday at 09:10 Posted Wednesday at 09:10 EL kaže da je ovo bila prva pobeda ASVEL-a u gostima, bizarno. ništa posebno na račun KKP sem da ste im se namestili kad ih krenulo plus dobar match up. zapravo mnogo solidniji tim nego što to plasman pokazuje, mora da se cepa na maksimumu protiv njih. da li neko zna - juče je neko na forumu negde /mislim nije ova tema/ okačio sliku željka sa saradnicima pored aut linije i jedan lik čuči, nisam mogao da provalim da li je savić ili neko drugi. prilično je takva neka bosanska glava ali ne baš onoliko koliko sam ovog upamtio. anyone?
Jimmy Kowalski Posted Wednesday at 09:47 Posted Wednesday at 09:47 1 hour ago, copkillah said: mi sad imamo podjednake šanse da u petak dobijemo i da puknemo 25 razlike Nemamo ni promil sanse da dobijemo u petak. Pitacemo se isto koliko i protiv Fenera.. Inace, vidim na netu da svi kukaju zbog kikseva protiv Virtusa i Asvela koji nas kostaju plasmana u top 10, jer su to bile unapred upisane pobede. Recimo da nismo kiksnuli protiv njih. Ali da smo s druge strane izgubili od Oly i Pao, jer su objektivno mnogo jaci od nas, opet bi bili na 7-9 skoru. U ovoj EL nema unapred upisanih pobeda.. 6
johan nagel Posted Wednesday at 11:17 Posted Wednesday at 11:17 Танка је то логика. Ако хоћеш у топ 8, мораш да побеђујеш екипе попут Виртуса и Асвела, плус да код куће узмеш понеки скалп против ових најјачих. Оли & Пао имају рецимо 3-5 и 4-5 на страни, дакле далеко су од непобедивих. Асвел је на 1-7, Виртус на 2-5, и једни и други су нас добили. Ако се пребацимо на кладионичарски речник, наша највећа победа је у ствари дерби ‘на страни’, против ПаоОлија су нам давали подједнаке шансе. Глупо је овде прогнозирати ишта јер је очито све могуће ове сезоне, али треба нам минимум десет победа до краја да би изашли на бар 17-17 и евентуално дохватили то десето место (што је ако мене питаш срање и алиби прича јер је тешко одатле доћи до топ 8, мораш да добијеш две везане на страни у том доигравању) ефес ФЕНЕР МАКАБИ пао асвел милано ПАРИЗ ЗВЕЗДА виртус монако БАСКОНИЈА оли барса ЕФЕС АЛБА бајерн жалгирис РЕАЛ Дословно више нема простора за кикс код куће 3
Jimmy Kowalski Posted Wednesday at 12:05 Posted Wednesday at 12:05 Naravno da je glupo, ali to je omiljena navijacka zanimacija. Pogledaju kalendar na pocetku sezone, pa se bave prgnoziranjem, ovo dobijamo sigurno, ovo verovatno, ovo sigurno gubimo, podvuku crtu i izracunaju da ce nam 18-16 skor biti dovoljan za top 8 recimo. A svaki trener ponavlja da se ide utakmica po utakmica, jer niti znas u kakvom ces sastavu i kakvoj formi biti u nekom trenutku, niti protivnik. Neko je lepo posle pobede posle Pao napisao u stilu "boli me uvo za plejof i pleiin sada, za ovakve utakmice se zivi". Besmisleno je opterecivati se koliko je pobeda potrebno za plejof, koliko za plejin, gledas da se boris i das sve sto mozes u datom trenutku i gotovo. Ako na kraju bude dovoljno za visok plasman super, ako ne, nema zamerki jer si dao svoj neki maksimum.. 1
*edited by mod Posted Wednesday at 12:27 Posted Wednesday at 12:27 (edited) 3 hours ago, IgaBiva said: Pa zar nisu svi potpisali ugovore na 2 godine? Ne sećam se iskreno. Ako neko zna neka napiše. Bilo bi dobro da jesu. Edit: izgleda da jesu svi na dve godine ali uz NBA klauzule. Edited Wednesday at 12:31 by *edited by mod 1
uini Posted Wednesday at 13:11 Posted Wednesday at 13:11 jel bilo negde samo nisam video pejst ili kako 2
Recommended Posts