johan nagel Posted Tuesday at 22:06 Posted Tuesday at 22:06 Овај тим може да победи (скоро) сваког и да изгуби од сваког, што је негде и тренд овогодишње Евролиге. Опет на дуже стазе не видим да можемо да урадимо било шта значајније, јер имамо превише рупа у екипи. Мајк није Евролигашки ниво а посебно није ниво који нама треба, док је Поку прилично погубљен, дакле позиција четири је непостојећа. Дејвис игра испод свих очекивања, Тајрик онако неартикулисан осцилира од сјаја до очаја и превелики је терет на њему таквом и кад се све сабере испоставило се да смо доста танки под кошем. На овим спољним позицијама немамо неки екстра квалитет али је ситуација генерално боља, уз неког Монекеоликог играча на 4 и некога ко подсећа бар на кошаркаша умесро Дејвиса изгледало би све то много боље. Капирам да није искључено да буде некакве доселекције на четири али нешто нисам сигурн да постоји ту играч који би могао инстант да нам преокрене сезону. 5
J-♣ Posted Tuesday at 22:20 Posted Tuesday at 22:20 odbrana sasvim dobra do samog kraja kada je treba zatvoriti sa defanzivnim skokom, a onda trpiš novi napad na nepostavljenu odbranu - 20 defanzivnih nasuprot 17 ofanzivnih asvela izgubljene lopte: 15 ukupno, od kojih su tri u rangu wtf - Dvejn nogom, Pokuš u kontri i Tajrik sa vođenjem lopte u kontri slobodna bacanja 6/14 - verovatno i rekord sezone ne bih tako olako pokazivao ka Žocu pri razlozima poraza, na parketu neočekivano mnogo problema na kojima treba raditi da se ne ponove 8
hooyadahoo Posted Tuesday at 22:21 Posted Tuesday at 22:21 Ma ne treba bre ništa dirati, osakaćeni smo izgubili 2 utakmice, ako je protiv budućnosti bilo zasluženo, ovo večeras je hrkljus žešći, sve im se odbijalo u ruke, sve koske su im ušle, a ni sudije nam nisu pomogle nešto preterano. Elem dobro smo se borili, sve ok osim poraza koji boli zbog već rečenog. 3
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 22:28 Posted Tuesday at 22:28 Ostati u Istanbulu koji dan duze na onoj njihovoj klinici, da se zalecimo i zalicimo ponovo kao tim..
johan nagel Posted Tuesday at 22:30 Posted Tuesday at 22:30 Ма можемо да налазимо оправдања до сутра, ако изгубиш од Виртуса и Асвела код куће онда ниси озбиљна екипа која напада топ 8. Не постоји евролигашка утакмица у којој сам спреман да нам иоле унапред упишем победу, једноставно можемо да изгубимо од било кога, па и у “паклу” Арене који је изгледа све само не пакао. 8
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 22:48 Posted Tuesday at 22:48 TEsko da iko moze unapred da pogodi vecinu rezultata u EL, kao i sam plasman. Bukvalno svi imaju oscilacije u formi, svi placaju cenu povreda pogotovo kad ne mogu da racunaju na vise kljucnih igraca. Kao i na samim utakmicama, sve je stvar momentuma.. 1
Valk Posted Tuesday at 23:05 Posted Tuesday at 23:05 37 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ostati u Istanbulu koji dan duze na onoj njihovoj klinici, da se zalecimo i zalicimo ponovo kao tim.. Ostoja se raduje remontu 2 1
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 23:12 Posted Tuesday at 23:12 6 minutes ago, Valk said: Ostoja se raduje remontu To se kaze hair doselection.. 4 1
Popular Post ZokiAsov Posted Tuesday at 23:13 Popular Post Posted Tuesday at 23:13 Najgori smo bili u zivotu, al ja sam nekako solidan, polozio specijalisticki ispit popodne, prakticno su me uneli na kant u arenu ali i to je za ljude... 7 9 2
*edited by mod Posted Tuesday at 23:37 Posted Tuesday at 23:37 (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Ostati u Istanbulu koji dan duze na onoj njihovoj klinici, da se zalecimo i zalicimo ponovo kao tim.. To jedino Ostoja ako treba da se doradi. Valk brža. Edited Tuesday at 23:38 by *edited by mod 1
April Posted Tuesday at 23:42 Posted Tuesday at 23:42 Mnogo sam se iznervirao, pokušavam da skrenem misli, ali ne ide. Skrenem misli, pa se opet setim.
Midžeta Posted Wednesday at 01:52 Author Posted Wednesday at 01:52 Zasto, pa imali smo i gore fejlove od ovoga veceras
April Posted Wednesday at 05:50 Posted Wednesday at 05:50 3 hours ago, Midžeta said: Zasto, pa imali smo i gore fejlove od ovoga veceras Zato što sam mislio da je to konačno to, da smo izašli na kopno i zato što ovaj roster volim više od onog sa Panterom, Ledejom i Danteom, ovo je košarka koju volim i razumem. Ali ispada da opet malo fali što devojci sreću kvari. Zaista ne razumem razlog što Majk nije nastavio da čuva Lovernja, kad ga je onako rešio u drugom kvoteru. Karlik i Dujan ne mogu zajedno, ali se do tog saznanja ne dolazi eksperimentom u četvrtoj četvrtini. Ma sranje, bre. Kenja mi se od izgovora tipa desetkovani smo, kao da je kod drugih bolje. Svi su umorni, pa šta; neka se trust mozgova malo zamisli nad statistikom defanzivnog skoka protiv ekipe sa najmanje drugih napada u Evroligi. 1 1
*edited by mod Posted Wednesday at 06:39 Posted Wednesday at 06:39 48 minutes ago, April said: Zato što sam mislio da je to konačno to, da smo izašli na kopno i zato što ovaj roster volim više od onog sa Panterom, Ledejom i Danteom, ovo je košarka koju volim i razumem. Ali ispada da opet malo fali što devojci sreću kvari. Dobro ne bi išao toliko daleko da kažem da ovaj sastav volim vise nego onaj sa Danteom. Ali ako se uzme da je ovaj poraz bio jak korak unazad i da će trebati ozbiljan skalp ili dva u gostima da bi se to ispravilo, i dalje bi voleo da većinu igrača iz ovog tima vidim i naredne sezone. 2
Recommended Posts