lord_s Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Dvejnara je vreo Steta sto je poluvreme, mada je i susto verovatno Samo da nastavimo u istom ritmu kao iz druge polovine druge cetvrtine 1
Kreator Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 19 minutes ago, Kreator said: Dujan ako sada ne zaigra ne znam kad će. Morao bi da krene nešto da doprinosi ofanzivno. Isto važi i za Ajzeju Majka. Ajde još Majk u drugom poluvremenu da zaigra pa da završavamo ovaj meč.
Lord Stef Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Porobio Dujan skroz, ovo mu je za sada mozda i najzrelija partija. Ne srlja, ne ispucava se, kaznjava im svaki propust u odbrani, jos dodao i 4 asistencije 1
MocaVukotic Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Dujan poludeo, a i ja s njim... Ali, mejk no mistejk, bice ovo jos jedna krvava kolena utakmica
Midžeta Posted December 17, 2024 Author Posted December 17, 2024 Moram da idem da vidim gde se zavrsce ventil u zgradi , cuvajte mi Partizan
Plissken Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Raduje me sto je Vasington vecinu poena dao na prodoru, vrlo zrela partija. Ali kako Zeljko pronalazi ove petorke. Sto neko rece, covek igra sah sa protivnickim trenerom. 1
Eleniko Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 jel moca i ranije ovako pratio basket ili sam ja zakrečio. upamtio sam ga kao filmofila i retro fudbalskog grobara.
Kreator Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Washington u drugoj četvrtini. Nezaustavljiv je. 2
Recommended Posts