lord_s Posted Tuesday at 20:40 Posted Tuesday at 20:40 Dvejnara je vreo Steta sto je poluvreme, mada je i susto verovatno Samo da nastavimo u istom ritmu kao iz druge polovine druge cetvrtine 1
Kreator Posted Tuesday at 20:40 Posted Tuesday at 20:40 19 minutes ago, Kreator said: Dujan ako sada ne zaigra ne znam kad će. Morao bi da krene nešto da doprinosi ofanzivno. Isto važi i za Ajzeju Majka. Ajde još Majk u drugom poluvremenu da zaigra pa da završavamo ovaj meč.
Lord Stef Posted Tuesday at 20:41 Posted Tuesday at 20:41 Porobio Dujan skroz, ovo mu je za sada mozda i najzrelija partija. Ne srlja, ne ispucava se, kaznjava im svaki propust u odbrani, jos dodao i 4 asistencije 1
MocaVukotic Posted Tuesday at 20:43 Posted Tuesday at 20:43 Dujan poludeo, a i ja s njim... Ali, mejk no mistejk, bice ovo jos jedna krvava kolena utakmica
Midžeta Posted Tuesday at 20:46 Author Posted Tuesday at 20:46 Moram da idem da vidim gde se zavrsce ventil u zgradi , cuvajte mi Partizan
Plissken Posted Tuesday at 20:47 Posted Tuesday at 20:47 Raduje me sto je Vasington vecinu poena dao na prodoru, vrlo zrela partija. Ali kako Zeljko pronalazi ove petorke. Sto neko rece, covek igra sah sa protivnickim trenerom. 1
Eleniko Posted Tuesday at 20:48 Posted Tuesday at 20:48 jel moca i ranije ovako pratio basket ili sam ja zakrečio. upamtio sam ga kao filmofila i retro fudbalskog grobara.
Kreator Posted Tuesday at 20:51 Posted Tuesday at 20:51 Washington u drugoj četvrtini. Nezaustavljiv je. 2
Recommended Posts