Stela Posted Tuesday at 19:51 Posted Tuesday at 19:51 (edited) Mi se raspevali, oni se razigrali @Midžeta Edited Tuesday at 19:51 by Stela 1
Midžeta Posted Tuesday at 19:55 Author Posted Tuesday at 19:55 3 minutes ago, Stela said: Mi se raspevali, oni se razigrali @Midžeta Pa bukvalno 1
garmonbozia Posted Tuesday at 19:59 Posted Tuesday at 19:59 Ubiše i Karlika na prenosu, al' zato vamo sve duvaju
J-♣ Posted Tuesday at 19:59 Posted Tuesday at 19:59 pa naravno peruga, sem Pereza sve španske sudije govna
Kreator Posted Tuesday at 20:05 Posted Tuesday at 20:05 Sramotan sudijski kriterijum. Ali sramotan baš, baš. Jedva čekam da ih uzme nba pod svoje. Valjda kod njih ne može da prođe ovakvo kafansko suđenje. Jebo utakmicu već mi je muka od ovih govnara, ne mogu normalno da gledam i uživam u košarci. 1
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 20:07 Posted Tuesday at 20:07 1 minute ago, Kreator said: Sramotan sudijski kriterijum. Ali sramotan baš, baš. Jedva čekam da ih uzme nba pod svoje. Valjda kod njih ne može da prođe ovakvo kafansko suđenje. Jebo utakmicu već mi je muka od ovih govnara, ne mogu normalno da gledam i uživam u košarci. Ma gde ne moze, isto cirkus od sudjenja.. 1
Kreator Posted Tuesday at 20:09 Posted Tuesday at 20:09 Čim krenu tužbalice na tribinama mi gubimo lopte. Dajte ljudi pritisak u hali, zajebi tužbalice pevaj to na stadionu jebote. 3
Mindaugas Žukauskas Posted Tuesday at 20:13 Posted Tuesday at 20:13 Jel samo ja vidim ovde čistu rampu
Jimmy Kowalski Posted Tuesday at 20:13 Posted Tuesday at 20:13 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jel samo ja vidim ovde čistu rampu Vide svi sem sudija.. 2
Recommended Posts