December 17, 2024Dec 17 Mi se raspevali, oni se razigrali @Midžeta Edited December 17, 2024Dec 17 by Stela
December 17, 2024Dec 17 Author 3 minutes ago, Stela said: Mi se raspevali, oni se razigrali @Midžeta Pa bukvalno
December 17, 2024Dec 17 Sramotan sudijski kriterijum. Ali sramotan baš, baš. Jedva čekam da ih uzme nba pod svoje. Valjda kod njih ne može da prođe ovakvo kafansko suđenje. Jebo utakmicu već mi je muka od ovih govnara, ne mogu normalno da gledam i uživam u košarci.
December 17, 2024Dec 17 1 minute ago, Kreator said: Sramotan sudijski kriterijum. Ali sramotan baš, baš. Jedva čekam da ih uzme nba pod svoje. Valjda kod njih ne može da prođe ovakvo kafansko suđenje. Jebo utakmicu već mi je muka od ovih govnara, ne mogu normalno da gledam i uživam u košarci. Ma gde ne moze, isto cirkus od sudjenja..
December 17, 2024Dec 17 Čim krenu tužbalice na tribinama mi gubimo lopte. Dajte ljudi pritisak u hali, zajebi tužbalice pevaj to na stadionu jebote.
December 17, 2024Dec 17 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Jel samo ja vidim ovde čistu rampu Vide svi sem sudija..